Martynko Kochana Nasza od Eryczka buziaczki :ico_prezent:
katrin 2 lata to nie straszna przeszlosc-a zdjecie mowi prawde-przeciez to nie inna babka tylko Ty wiec musisz tak wygladac:-D
A ja wiem jakie to jest miłe witanie-juz nieraz było-a najmilsze bylo jak dojechalam do M do UK (wtedy na powitanie zrobilismy Erykowskiego

)
dzieki :ico_buziaczki_big:
syla w sumiete wozki sa bardzooo wygodne-ja mam taki wozek ktory niewiem czy Wam sie by by podobal(mi sie podoba bardzo mimo zena poczatku tak srednio, ale M mnie przekonal i teraz juz jest dla mnie za...y

)!!! mam niejsze kołka z przodu ale szerzej rozstawione wiec trzykolowy niejest

dalam sporo kasy,ale niemusze nic dokupywac znaczy sie spacerowki bo spacerowce ma lux wygodna i przedewszystkim nawet jak byl z gondolka niebyl wielka krowa tylko sie wszedzie miescilismy-ja sama go sobie z Erykiem wznosilam wszedzie

-w sumie teraz tez!!! moja koleznka juz 3 wozek kupila bo jeden gleboki krowa,pozniej spacerowka do doopy sie zrobila no i ma 3, druga ma wozek z ktorym sie niemiesci wszedzie,a ja mam taki wlasnie nieduzy,leciutki i niezamienilabym go na zaden inny!!!
wiec Sylwuniu patrz zeby byl wygodny!!!
ja to najchetniej bym sie polozyla i podlaczyla sie do masazu odsaczajacego tluszczyk
kari czesc

Krystek super chlopak-niemartw sie moj ten nieposiada tyłka i wszedzie posiniaczony-jakby jakas opieka kiedys wpadla to by mnie zamkneli za znecanie chyba

bo moje dziecko sobie ryje glowa a to w sciane a to w stol-nogi tez posiniaczone niewiem od czego i tak lata!!!