Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

29 sty 2008, 16:12

witajcie
dawno tu nie zaglądałam :ico_wstydzioch:
Bożenka jak dajesz sobie radę z dwójeczką dzieci? u nas niedługo będzie to samo

Ale Wasze dzieciaki wyrosły, normalnie tacy już dorośli :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

29 sty 2008, 16:47

babe boom nawet nie wiedzialam ze bedzie u was drugi dzidzius:) az sie samemu zachciewa:)

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

29 sty 2008, 18:26

a mnie sie juz odechciewa siedzenie w domu :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: g:P i z ogromną ochota i radością ide w piątek do pracy!!!
niezłą datę obie wybrałam na powrót, prawda? 1.02. wypada cudownie w piątek i cvała rodzinka już śmieje się do łez że nie ide do pracy tylko na kawe i pogaduchy! :-D

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

30 sty 2008, 00:48

Witajcie mamusie!My tez spedzilismy mila niedziele w wiosennej atmosferze :-) Bylismy z mezem i dziecmi w parku, nakarmilismy labedzie i bylo bardzo milo i pogoda cudna :-D
Ja tez mam rozmowe o prace w poniedzialek i mam stresika malego bo po 3,5 letnim siedzeniu w domu chyba ma prawo byc :ico_noniewiem: tesciowa zajmie sie dziecmi a ja wyjde wreszcie do ludzi :ico_haha_01:
Moj maly madrala gada coraz smieszniejsze rzeczy,ostatni przygladal sie rybkom bo mamy akwarium i po chwili namyslu mowi"mokra rybka!"
pocieche mamy z niego niesamowita :-D tylko nie chce za nic robic do nocniczka :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pozytywka

30 sty 2008, 08:31

Ello :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Magda Sz., dasz rade :ico_oczko: :ico_oczko: Zdolny ten wasz Dawidek :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja narazie moge pomazyc o pojsciu do pracy :ico_noniewiem:
A gdzie reszta mausiek??? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Magda Sz.

30 sty 2008, 14:20

Alka mamaGabi:), ale ty ranny ptaszek jestes :-)
Mamusie maja pewnie pelno zajec jak to mamusie :-) tak sie zastanawiam czy jesli mnie przyjma do tej pracy maz przejmie czesc obowiazkow domowych :ico_noniewiem: sczerze mowiac watpie ale musze go postawic pod sciana i juz :ico_haha_01:
A jak to u was jest?dzielicie sie troche obowiazkami domowymi?

Awatar użytkownika
Pozytywka

30 sty 2008, 15:02

Magda Sz., z przymusku :ico_oczko: Gabi wstaje przed kurami :ico_haha_01:
U nas pomimo tego,ze jestem w domu z mala obowiazkami sie dzielimy :ico_haha_01: Nie powiem,ze maz pomaga mi w domu z zamilowania,ale stara sie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

30 sty 2008, 18:52

witam, witam! dzisiaj Radek nie chciał rano założyć pieluchy, więc założyłam majtki, synuś kazał przynieść nocnik-przyniosłam, posadziłam go, posiedział na nim 10 minut, po czym wstał, ubrał się.... i zsikał do majtek :ico_oczko: ja cierpliwie wytłumaczyłam, ze nic sie nie stało i przebrałam w suche majtusie, a on.... znowu zlał się w majtki po czym ze złością rozebrał się i wyjął pampersa z paczki :ico_smiechbig: teraz tylko informuje mnie za każdym razem jak do pampka nasika :ico_haha_01:
my w domku na razie nie dzielimy się obowiązkami skoro ja byłam zawsze w domku, ale zanim się dzieci pojawiły mój mąż miał swoje zadania do których należało m. in. odkurzanie, mycie podłóg i sprzątanie łazienki oraz wynoszenie śmieci
teraz dojdzie mu ubieranie rano Marzenki do pkola, ubieranie i karmienie Radka, wychodzenie z psem i odgrzewanie obiadu ugotowanego przeze mnie dzień wcześniej :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Magda Sz.

31 sty 2008, 00:38

matula1 pisze:dzisiaj Radek nie chciał rano założyć pieluchy, więc założyłam majtki, synuś kazał przynieść nocnik-przyniosłam, posadziłam go, posiedział na nim 10 minut, po czym wstał, ubrał się.... i zsikał do majtek ja cierpliwie wytłumaczyłam, ze nic sie nie stało i przebrałam w suche majtusie, a on.... znowu zlał się w majtki po czym ze złością rozebrał się i wyjął pampersa z paczki teraz tylko informuje mnie za każdym razem jak do pampka nasika

Obrazek dobry jest hihi widocznie jeszcze nie przyszla naa niego pora.Dawid jak narazie tez nie zamierza zrezygnowac z pampkow a szkoda :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pozytywka

31 sty 2008, 08:44

Hejka z ranca :ico_haha_01:

matula1, niezly model z Twojego synusia :ico_haha_01:

Gabi ostatnio daje mi popalic :ico_noniewiem: Rano wstaje z rykiem,nie pozwala mezowi zrobic sobie herbatki tylko ryczy tak dlugo az ja jej nie zrobie( :ico_olaboga: )na spacrach chce byc noszona na rekach :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: A jak jej nie wezme to oczywiscie wlacza alarm :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
JUz nie wiem o co jej chodzi :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”