Dzien dobry
U nas nocka nie za bardzoo.. Mala spala niespokojnie i od 3 00 chciala spac ze mna ale mala dopiero zasnela o 5 30 tak mi jej szkoda.. widzialam ze chciala spac ale niestety nie umiala.. i nie poszlismy na nasze zajecia bo mala jeszcze troche kaszle i ma katarek i obudzilysmy sie o 9 15 czyli bylo juz za poznoo.. no tak tez sie zdarza.. a teraz moj kochany bobasek sobie spi w naszej sypialni i jak jej sie dobrze spi .. juz spi okolo godziny i niema zamiaru sie obudzic ale to dobrze bo jej sie przyda sen i troche wiecej spanka
Mam juz numer komorkowy Mamy_Kingi(Ani) i jak cos sie bedzie dzialo to napisze smska i bedziecie na bierzaco mile to i slodkie jest ze tak sie martwicie i taka troske macie jesli chodzi o mnie
A ja dzisiaj mam leniwy dzien.. wypralam tylko teraz sie suszy w suszarce a i jeszcze musze obiad zrobic ale mam juz pomysl to juz duzo jest dzisiaj moj kochany mezulek przyjdzie pozniej z pracki bo okolo 19 00 tak pozno wiec mam czas na spokojnie wszystko porobic.. a i szykuje juz rzeczy dla Marcuska wozek wypralam (mam na mysli jego czesci ) i tak powoli sie przygotowuje bo maly moze lada chwila sie urodzic.. ale mysle ze nie bedzie sie az tak spieszyl.. chociaz zobaczymy bo to nigdy niewiadomo ..
Mama_Kingi dzieki za numer telefonu Odezwe sie napewno A z tym komputerem to moze lepiej jednak do serwisu zawiezsc bo cos ten fachowiec jakos zapracowany jest bardzo ze niema czasu ..
Iwona jesli chodzi o ta chorobe.. to ja wiem ze to choroba kosci chyba jest i to jest tak zwana wolna smierc.. az niechce myslec ze moja mama ma podobne objawy takie jakie ty napisalas.. Nie mysle o tym..
A jak chodzi o twojego Marcina.. to moge cie zrozumiec ze sie boisz i masz obawy.. ale zaufanie jest tez wazne w zwiazku i jak Marcin cie kocha to nie zrobi nic zlego.. ale jak moze taki kumpel miec taki duzzy wplyw na niego?? Powodzenia i trzymaj sie
Moj maz na szczescie nie wychodzi nigdzie bo niema czasu.. ale nawet jakby wyszedl z jakims kolega to wiem ze na glupie pomysly by nie wchodzil bo go znam i niema takich wplywowych kumpli.. i mu ufam i wiem ze wypilby piwo i do domu
A ja ide powoli sie zabierac za obiadek poki moja dziewczynka spi.. Milego dnia wam zycze i buziaczki dla naszych dzieciaczkow paa