Witam w poludnie wlasnie mi Majka zasnela wiec moge troche posiedziec na internecie dzisiaj musialam wziasc mojego szkraba do kuchni bo musialam obiad gotowac a ona strasznie plakala a w kuchni byla wesolutka smiala sie, rozgladala i rozmawiala
kurcze moj maz mi zarezerwowal bilet na samolot ja nie wiem jak ja wsiade do tego samolotu chyba bede musiala wziasc cos na uspokojenie
Dziewczyny moja Majka juz ktorys dzien z rzedu zasypia ok 20 i dzisiaj nawet nie musialam jej nosic troche ja przemeczylam bo nie spala juz od 17 mam nadzieje ze to juz do rana
a marze o jednej nocce przespanej albo przynajmniej zeby nie robila przerwy ok 1 w nocy choc juz w sumie sie przyzwyczailam do tego wstawania ale fajnie by bylo mam wlasnie pytanko co ile wasze bobasy wstaja w nocy bo Majka wlasnie od 1 wstaje regularnie co 3h
[ Dodano: 2008-02-01, 14:01 ]
no to sie pochwalilam przed czasem Majka wstala po 20i meczylam sie z nia do 23 ale spala fajnie do rana oczywiscie z przerwami na jedzenie
Kurcze Majka cos nie umi zasnac jak co dzien jest juz po 3h odpoczynku to dzisiaj moze spala tylko 1h a w nocy to zamiast Majki to ja wstalam do akrmienia juz sie tak nastawilam ze ja sie budze przed Majka