Olciiaa, teraz w styczniu miałam przestój bo dużo załatwiania mieliśmy popołudniami a wieczorem jak położe Emi spać to już nie mam ani siły ani ochoty
Ale od soboty znowu zaczynam
A jak już się zdecydujecie iść na aerobik to dajcie mi znać jak możecie
Agata przecież Ty super laska jesteś Nic robić nie musisz, żeby bosko wyglądać na ślubie
Ja od 3 tygodni na diecie jestem i na Rolletic chodze. Narazie 3kg zrzuciłam ;) Na aerobic czy siłownie bym poszła ale nie mam z kim a sama za cholere nie pójde Więc może się do którejś z Was się przyłącze
Jutro się do figloparku na sarni Stok wybieram. Dawno nie byłam i nie wiem czy z Szymonem mnie wpuszczą? Jest tam jakieś wiekowe ograniczenie?
Ania, pochwal się czy Was wpuszczą do Figloparku bo jak tak to z chęcią wybiorę się tam z Emi
A co do siłowni jeżeli tylko masz ochotę to zapraszam
A co do wyglądu to wiesz... pod sukienką można co nieco zamaskować ale podszas nocy poślubnej już niebardzo
Agata na areobic się wybieramy przy basenie na karpackim jak masz ochote to przychodz. Może dzisiaj ale to jeszcze nie jest pewne bo mama jedzie na pogrzeg i nie wiem czy zdąży wrócić a mojego nie ma bo sobie pojechał na szkolenie i nie miałąbym z kim zostawic małej. Wybieramy się na 18. Ktoś jeszcze chętny??
A my dzisiaj biegamy po lekarzach i pogoda oczywiście beeeeeeeee no cóż jak mus to mus
Oj dziewczyny to musimy się jakoś zmówić na ten aerobic i siłownie :) Dziś nie dam rady bo zaliczam ten Figlopark. Agata jak nas wpuszcza to może się razem wybierzemy?
A gdzie na siłownie chodzisz?
A ja się wkórzyłam na makxaaaaaaaaaaaaa. Doktorka wypisała mi skierowanie na 2006 rok i nic nie załątwiłam i kolejny termin za tydzień. Szlag mnie trafił normalnie.
Ania i jak tam w Figloparku ?? Wpuścili Was ??
A co do tej siłowni na Michałowicza to byłoby mi to na rękę bo bliżej dużo ale jakoś sama nie mogę się tam wybrać
Olciiaa, tak to już jest z tymi lekarzami. Jak chciałam zapisać się na USG bioderek bo kazali nam przyjść jak Emi zacznie wstawać to dali mi termin na połowę marca a jak zapytałam kiedy by mnie przyjeli prywatnie to termin miałam na następny dzień
Melduje, że wpuścili nas bez problemu :D Julka szalała a Szymon siedział w basenie z piłkami chichrał się ze szczęścia. Zaczepiał też rocznego chłopczyka :D
Także Agata myśle, że możemy się spokojnie razem wybrać
No i powinnyśmy zwiedzic tą siłownię
A taką dziś sesje Szymkowi zrobiłam
Ostatnio zmieniony 31 sty 2008, 22:46 przez AP, łącznie zmieniany 1 raz.