KATELAJDKA ja rodziłam w obrączce i pierścionku ;), Duzo zdrowka dla Bartuska,oby mu było juz coraz lepiej z tym kaszlem i zeby nocka była spokojna. Masz moze taka maść do nacierania-pulmex baby? jest dobra na kaszel ja maluchom smaruje klatke piersiową i plecki i lepiej im sie dycha :),juz kiedys lutowki o niej pisały jest dobra naprawde :)
Katelajdka ja podaje Melci witamiki cały czas nam lekarka kazała podawac najpier był normalny cebion a teraz ma cebion multi po 5 kropelek dziennie :),nie wydaje mi sie zeby mu witaminy zaszkodziły a w okresie zwiększonych infekcji to tylko go wzmocnią :). Ja teraz tez podaje Amelce EURESPAL I SYROP MUCOSOLVAN ALE SIE SKONCZYL I TERAZ MA FLAVAMED :)
EVA_1977 jeny jak ja dawno ciebie tez nie widzialam ani na gg ani na forum :)
Dominiś wyglądał czadowo ale przystojniaczek hi hi hi czadersko :)
Jakos tyle u nas złego ze nie mam kiedy ci na maila podesłać kolejnych fotek do rameczek Amelusi nawet nie pamietsm na jakim miesiącu stanęłysmy a ty? Pozdrowionka dla dzieci
LUTOWKIwiecie co na wspomnienia mi sie zebrało :) w zeszłym roku tego dnia poczułam pierwsze skurcze i wiedziałam ze cos SIE ZACZYNA DZIAC,byłam po ostatniej wizytce u stomatologa z kanałowym leczeniem zeba pewnie nie pamietacie ale ja doskonale hi hi hi. Nerwy po tym stomatologu pewnie sie przyczyniły tez do tych skurczy ale uparłam sie ze Amelcia miała być lutowka pamietacie ??? hi hi hi no i PIERWSZEGO LUTEGO OK 5.00 ZACZELO SIE WSZYSTKO.
O 8.00 na izbie przyjęc usłyszałm :pani zostaje zaczął sie poród :)
Ach jakie to było wszystko wspaniałe,te jej narodziny i to czekanie czy oby napewno bedzie ta moja upragniona córcia :) .Ach a jutro minie roczek od tamtych chwil ktore zawsze bede pamietać jak Kacpiego poród prawie 5 lat temu :)
WSZYSTKIM WAM DZIEKUJE ZA GORACE ZYCZENIA SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWKA
AGA0406no dzieki nie zamierzam sie znim ciaćkac dosyc mam na głowie dokłdanie
LUTOWKI chyba mamy kryzysik małzenski bo kurcze dogadac sie nie mozemy,maz w pokoju zamkniety ja tutaj z dzięcmi chyba te choroby juz nas tak zmeczyły ze nawet gadac nam sie nie chce ze sobą
ANIA0807 dzieki za miłe słowka rowniez ,mam nadzieje ze juz sie nie bedziesz musiala powtarzac z pozdrowieniami ze jak sie porzadnie wykurujemy juz to do nas choroby nie wrócą :)