Awatar użytkownika
Dora1
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

31 sty 2008, 09:59

Alu ,to jest tak zwany bunt 2-latka :-) A może ona teskni za tatą i w ten sposób okazuje swoje emocje ,tesknoty :-) Najlepsze jest ignorowanie tego z Twojej strony ,nie zwracanie uwagi.Gabrysia jak zauwazy ,że nie zwracasz uwagi da sobie spokój :-) :-)
Matula ,fantastyczny ten Twój Radek ,a zdjecie w podpisie fantastyczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Nie nudzisz się z nim ,oj nie nudzisz :-D

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

31 sty 2008, 12:20

Alka mamaGabi:) pisze:na spacrach chce byc noszona na rekach A jak jej nie wezme to oczywiscie wlacza alarm

ooooo ja ma dokladnie to samo!!!!!
dziwie sie wlasnie bo zawsze na spacerkach bylo idealnie albo spacerowal albo w wozku grzecznie siedzial a teraz cyrki :ico_olaboga: myslalam ze to wina babci bo ostatni wiecej czasu z nia spedzaja a ona tak ma ze na raczki niepotrzebnie bierze nawet jak maly nie chce i tak chodzi.Opieprz nie raz dostala no i widze ze sama ma dosc bo maly teraz tylko na rece i na rece :ico_puknij: Teraz juz sama nie wiem gdzie przyczyna :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

31 sty 2008, 15:41

Dora1, to mnie uswiadomilas :ico_noniewiem: Mam nadzieje,ze nie bedzie to za dlugo trwalo.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: A co do tesknoty za tata to sama nie wiem...maz poswieca jej ostatnio praktycznie kazda wolna chwile.....

Magda Sz., No to witaj w klubie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
matikasia

31 sty 2008, 21:44

Jestesmy i my:) nie zagladalam dzis bo dostalam od mamy 100 euro i kilka godzin dla siebie wiec wyruszylam do wielkiego miasta i naszwedalam sie po sklepach, spokojnie bez pospiechu usiadlam w kawiarni i napilam goracej czekolady:) rano tez sie wysypiam bo w tym meiszkaniu w piwnicy jest strasznie ciemno i mati spi nawet do 8.30-9 gdzie w domu tylko do 7!! w dzien nie spi juz od 2 tygodni wcale ale wieczorkiem chodzi ok 19.15-30 wiec spoko jest...

Co do podziau obowiazkow to ja siedze w domu wiec wiecej spada na mnie. maz co 2 dniw ynosi smieciw drodze do pracy. w sobote odkurza i daje mi godzinke,dwie wolnego i idzie z malym na spacerek. jak pojde do pracy a zamierzam od wrzesnia to pewnie wszystko sie bardzo zmieni:)

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

31 sty 2008, 23:38

matikasia, hehe to namów męża na drugą dzidzię... u mnie druga i ostatnia

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sty 2008, 23:43

Witam!
mój też sie buntuje :ico_olaboga:
zaczał śpiewać sto lat,niech żyje żyje nam tylko bardziej w swoim języku :ico_oczko:
powtarza wierszyk mamo mamo cos ci dam i pamięta już kilka słów z tego wierszyka, gdy do nich dochodzimy to pierwszy je mówi :ico_brawa_01:

co do pomagania,to jak meża nie ma to wiadomo kto co robi :ico_oczko: ale jak jest to robi dużo,wynosi śmieci,myje podłogi,zmywa naczynia,królikowi czysci klatkę,jak jestem w pracy to gotuje (teraz był w domu ponad miesiąc i robił naprawde dużo) przy Kacprze wszystko,rano zawsze on wstaje do malego i go przebiera,chodzi sam z nim na spacery zebym mogła odetchnąć,oczywiście nie codziń,bo razem chodzimy
codzień rano leci po świeży chlebek,na zakupy też chodzi jak mi sie nie chce :ico_oczko: w ogóle jak go o cos poprosze to robi to,nie ma problemu

ale dzis znowu pojechał :ico_placzek: kurcze cięzko po takich dłuższym czasie razem :ico_placzek: Kacper jutro bedzie go szukał i pytał :ico_placzek: choc pojechał jak maly nei spał,i ledwo wyszedl to Kacper szedł w kierunku drzwi i mówi pak pak tata puka :ico_placzek: dzis mieliśmy imprezke urodzinowa Pelusia i akurat musiał jechać,ale był większosć czasu na szczescie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pozytywka

01 lut 2008, 07:34

Ello :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

matikasia, ale sie masz dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
kasiekk, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Pelutka :ico_oczko: Zdolniacha z niego :ico_oczko: :ico_oczko: Na dlugo Twoj maz tym razem wyjechal?????

Z Gabi zrobila nam sie juz mała panienka nawet o to ktore butki ma ubrac na spacer sie z nami wyklóca :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
matikasia

01 lut 2008, 09:52

kasiekk brawa dla meza:)
babe boom druga dzidzia bedzie ale nie teraz.najpierw chce sie4 zalapac do pracy.26 roczek stuknie we wzrsniu a ja nie mam nic przeprawcowane.poza tym musze zrobic porzadek ze swoim zdrowiem i dopiero dzialac:)

dziewczynki do tej pomocy montesorri ktora wam wysylalam na maila trzeba dopisac miedzy opisem a jedzonkem zdanie CZYM SIE ODZYWIA:wszystko w tej samej odleglosci. dodatkowo dla chetnym moge pszeslac prezetntacje do tego, ktora wczoraj zrobilam na zaliczenie przedmiotu:)

Awatar użytkownika
Magda Sz.

01 lut 2008, 14:10

kasiekk, gratuluje meza masz szczescie ze ci tak pomaga Obrazek moj jest za leniwy niestety :ico_zly: zeby az tak mi pomagac ale juz niedlugo bo pewnie pojde do pracy wiec bedzie musial ruszyc tyleczek :ico_haha_01:
kasiekk, prosimy o zdjecia z imprezki urodzinowej Obrazek

Awatar użytkownika
Pozytywka

01 lut 2008, 14:20

Magda Sz. pisze:kasiekk, prosimy o zdjecia z imprezki urodzinowej

prosimy ,prosimy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”