fatalnie zeżarłam 4!!!
Poszłam dzisiaj na miasto kupić sobie coś n niedzielę i nic niestety nie dostałam w moim rozmiarze!!! Przed ciążą nosiłam 38, a teraz 46 z rozpaczy w drodze powrotnej kupiłam sobie 4 pączki i wszystkie zeżarłam no i koło się zamyka...
Dziwczyny nie łamcie się ja tak dałam ostatnio sobie z jedzonkiem że aż wstyd . Pączki wczoraj 3 zaliczone, ale od niedzieli cały czas kalorie i kalorie.
W niedzielę 18-stki u kuzynki pyszny torcik, we wtorek starszy synuś i torcik znów.. Wczoraj vice-szef odchodził i znów jedzpnko...
kupiłam sobie 4 pączki i wszystkie zeżarłam
no więc się nic nie martw pomyśl jak mi poszło w biodra...
oj dziewczynki nie mowcie o nadwagach i obrzeraniu bo ja w tej dziedzinie jesdtem najlepsza i najwieksza kilolek, jestes dopiero 2 mies po porosdzie wiec jeszcze zrzucisz
Dzisiaj mam jeszcze gorszy dzień niż wczoraj Artur został dziś w domu żeby zająć się małym i żebym mogła wszystko na spokojnie zrobić. W rezultacie muszę się zajmować obydwoma panami do tego Kubala co chwila płacze i jeść wcale nie chce. Spaliłam sernik i poza tym to nic jeszcze nie zrobiłam, bo nie miałam czasu