hey moje kochane!!!
Wreszcie jestem,strasznie tesknilam za Wami i za dzieciaczkami!!!
ostatnio padam na twarz,przedwczoraj bylismy w Birmingham na zakupach,wrocilismy po 21,a wczoraj w Stafford w pl sklepie i u znajomych w odwiedzinach i tez po 20 spowrotem!!!Zasnelam z Vinee i Bablu ponoc mnie budzil,zebym pod prysznic wskoczyla,ale ponoc nie dalo rady i cos mu mamrotalam,tak wiec nie chcial mnie ruszac,bo bez kija lepiej nie podchodzic!!!Wstalam o 6,30..i poszlam sie umyc....
spalam jak zabita!!!!!!!
Dziewczyny przeczytalam wszysciutenko
widze,ze mieszkanka na fali!!!super,nie ma to jak swoje i przynajmniej splaca sie swoj domek a nie wiecznie rent,to jak studnia bez dna!!!
Ela gratuluje gniazdka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niewazne,ze to mieszkanko,ale wlasne,robisz sobie po swojemu,a pozniej mozecie zawsze kupic domek z ogrodkiem!!!od czegos trzeba zaczac!!!!
a Ty nawet nie gadaj glupot,sliczna fotka z Kondziem,ja Ci zaraz wybije z glowy te kompleksy,taka sliczna dziewczyna i tak majaczy
Madziorka ciesze sie,ze juz znalezliscie cos dla siebie w Birmingham,teraz tylko szukac Waszego wlasnego!!!
Kasi.k powodzenia w poszukiwaniach domku,na pewno znajdziecie cos fajowego dla Waszej trojeczki!!!Trzymam mocno kciuki!!!
Mamuski fotki dzieciaczkow superanckie!!!
Vikusia sliczna mala modelka,
Nathanek Emilki buzke ma jak malowana i sliczne oczka,
Leos w pudle w trakcie przeprowadzki super wyglada,
Luska slicznotka,cala do mamuski podobna!!!Brawa dla niej za zabka!!!
Oliverek Lucy boski,jego usmiech mnie rozbroil!!!
Kubus Sandrusi za ten czas strasznie urosl,wyrosl jak nie wiem co!!!
Oliverek Agusi21 sliczne malenstwo!!!!
Franio wiadac niezle szaleje na nowym sprzecie,
Marta on Ci jak na drozdzach rosnie,a z tatuskiem slicznie wygladaja!!!!!!!!!!slodkie zdjecie!!!
Witam rowniez nowe mamuski,te co juz w Uk i te co za niedlugo tu beda!!!Na pewno dacie rade,widze,ze juz dziewczyny juz daly pomocne wskazowki,jakby co zawsze mozecie nas pytac!!!wklejajcie swoje fotki i swoich maluszkow,bo pogonie!!
Dziewczyny wlasnie tez cos Gosi nie widzialam,cos nas nie odwiedza czesto
mam nadzieje,ze u niej wszystko w porzadku!!!
[size=150]
1000 buziakow dla Kubusia z okazji 1-ch urodzinek!!!!duzo usmiechu,zdrowka,radosci i wspanialego dziecinstwa!!!!!!!!!!![/size]
[ Dodano: 2008-02-01, 11:09 ]Marta jak bedziesz widziala Zubelka to ja pozdrow serdecznie i dziewczynki ucaluj,mam nadzieje,ze juz niedlugo bedzie na TT.A jak sie jej tam mieszka,zadowolona ze zmiany?mam nadzieje,ze dziewczynki juz tak nie choruja jak w Pl!!
[ Dodano: 2008-02-01, 11:17 ]Wkleje pare fotek
spiewam sobie
My powoli sie szykujemy tez do imprezki urodzinowej Vinee,robimy w niedziele,bo w tygodniu ciezko znajomym przyjechac,bo wiadomo kazdy pracuje.W srode zrobimy sobie tylko w trojke,a w niedziele dla gosci.Prezenty juz zakupione,przynajmniej juz nie musze latac!!!!