Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2008, 11:31

Kicia10, to Ty dziś wogóle niewyspana...

Dominisia, no, no, faceci :-D A jak ręka??

agnieszka01.04, trzymaj się dzielnie!

My wyspane! Dziewczyna drzemeczkę ucina...

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

01 lut 2008, 12:51

cześć kobitki :-D

u nas troszkę lepiej...nawet zdążyłam W. zje.... :ico_brawa_01: ale i tak mi się łezki kręcą :ico_placzek: dziękuję za wsparcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: naprawdę jest mi dzięki wam lżej :-) dziękuję z całego serduszka za to że jesteście :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

u lekarza ok, Daruś ma dalej ten antybiotyk brać, bo dużo niemowlaczków tak ma, że dostają biegunki, ale póki nie wymiotuje i nie wypróżnia się non stop to jest to normalne :-)

DOMINISIA no z twojego mężusia się uśmiałam dziś :-D on to ma pomysły :ico_brawa_01: ciekawe co myślał jak jechał do domu :-) i czy szybko przyjechał? :ico_oczko:

EVE nie pojechaliśmy razem teraz bo W. mieszka u tego kolegi, a wiesz tak komuś się do domu zwalić z dwójką dzieci to nie bardzo, zresztą tam nie ma tyle miejsca :ico_noniewiem: a mieszkanie wynająć to ok 800-900 funtów + depozyt za miesiąc z góry, no i postanowiliśmy, że on najpierw tam wszystko obcyka sam, ale mam nadzieję, że może do lata to się uda :-)
a wiesz ta metoda Callana niby super, właśnie ten kolega W. uczył się tak i efekty były super :ico_brawa_01:
no i z napletkiem robię tak samo jak ty :-)
a wasze synulki mają czasem takie duże siusiaczki jakby miał wzwód :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: kurcze mojemu czasem się zdarza, ale czy to taki mały wzwodzik myślicie? :ico_szoking: :ico_noniewiem:

aha...no ja już pisałam, że Druś czasem jak tak ssie te wargi to wygląda jak stary dziadek bez szczęki :ico_oczko:

KICIU Daruś dostał ZINNAT, a Julcia kiedyś go brała i dostała od niego uczulenia, dlatego się wystraszyłam :ico_noniewiem: napisz co tam po lekarzu :ico_sorki:

no idę coś tam posprzątać, ugotowałam zupkę buraczkową także obiadek mam :ico_brawa_01:

a mały zasnął......pst.......... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-01, 11:57 ]
a miałam napisać....dziś u lekarza spotkałam koleżankę...której kuzynka wyjechała do Anglii ze 3 lata temu z dwuletnią coreczką i chociaż na początku było im ciężko, teraz wszystko się układa i wzięli nawet dom pod hipotekę, zobaczcie jak to jest....

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

01 lut 2008, 13:36

Jesteśmy już w domku,lekarz powiedział ze już jest naprawdę ładnie w oskrzelach i gardełko też już oki.Jeszcze mam podawać antybiotyk do niedzieli a na spacer dopiero w przyszłym tygodniu.Akurat jak bylismy u lekarza to Kacperek wciągał sobie wargę a ona mówi na to że zastępuje sobie smoczek :ico_szoking: i pytałam się jeszcze,bo mały tak często drapie sie po nosku i trze oczka i nawet jak nie jest śpiący a ona na to że będziemy go obserwować czy nie wyskakują czerwone plamki bo to może być alergia na coś.

Kocura wiesz ja ostatnio to tak ciągle wstaje w nocy więc już się przyzwyczaiłam ale strasznie boli mnie głowa od tego niewyspania,wiecie chyba go brzuszek bolał i tak co chwila sie budził z płaczem,bo np.przedwczoraj to zbudził się tylko raz o 4,więc to dziwne.

Agnieszka mój Ł też ciągle wyjeżdżał teraz dopiero od narodzin Kacperka jesteśmy dzień w dzień razem więc wiem jaki to ból i jaka tęsknota.Będzie dobrze,trzymaj się.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

01 lut 2008, 13:45

a wiesz ta metoda Callana niby super, właśnie ten kolega W. uczył się tak i efekty były super :ico_brawa_01:
no to super
my tez liczymy na szybkie efekty :-D
dam znac po pierwszym spotkanku :ico_haha_01:
a wasze synulki mają czasem takie duże siusiaczki jakby miał wzwód :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: kurcze mojemu czasem się zdarza, ale czy to taki mały wzwodzik myślicie? :ico_szoking: :ico_noniewiem:
moj tez czasami ma takiego twardego siusiaka
ale to zazwyczaj przed siusianiem, jak sie wysika to siusiak opada :ico_oczko:
na początku było im ciężko, teraz wszystko się układa i wzięli nawet dom pod hipotekę, zobaczcie jak to jest....
no az milo slyszec takie opowiesci
bo to utwierdza ze podjelismy sluszna decyzje
ok 800-900 funtów + depozyt za miesiąc z góry
no rzeczywiscie na depozyt trzeba miec, ale miesiecznie jesli nie mieszka sie w samym centrum to nie jest az tak duzo, moje rodzenstwo wynajmuje nowe mieszkanie, takie samodzielne, cały pion i tam sa 4 pokoje, placa 600F/mies.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

01 lut 2008, 15:16

my już po obiadku, mały zjadł ze smakiem zupkę jarzynową :ico_brawa_01: i drzemie :ico_brawa_01: kurcze miejsca sobie nie mogę znaleść, chodzę tylko z kąta w kąt, pogoda do d..., ale ja i tak nie mogę wyjść, bo Daruś nie może, biedna Julcia przez to też musi siedzieć w domciu, mam z tego powodu kaca moralnego, ale co mam zrobić :ico_olaboga:

EVE słyszałam właśnie że koszt mieszkania zalezy od tego w ktorej strefie się mieszka, ale te ż , że właśnie w Londynie mieszkania są najdroższe, tak jak patrzyłam na necie to 3 pokojowe kosztuje ponad 1000 funtów, a powiedz te 600 to twoje rodzeństwo z rachunkami płaci?

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lut 2008, 15:18

Mój też często ma dużego siusiaka, to znaczy, że zdrowe chłopaki nam rosną :-D
często drapie sie po nosku i trze oczka i nawet jak nie jest śpiący
kurcze nawet nie wiedziałam, że to może być alergia. Nasz ciągle tak robi. I za uszy się ciągnie tak, że czasem boje się, że je sobie urwie. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-01, 14:26 ]
Tak w ogóle to ja sobie tak tu piszę i piszę a o Sobie nic nie napisałam.
Mój Szkrab urodził się 15 września 4350g i 58 długi :-D A ja jestem Ania (czego można się dość łatwo domyślić ania0709 :570: ) i jestem z Katowic :ico_oczko:
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
eve81

01 lut 2008, 15:42

a powiedz te 600 to twoje rodzeństwo z rachunkami płaci?
to jest cena samego najmu, ale rachunki płacą niskie
tam jest ciepło wiec mozna naprawde zaoszczedzic na ogrzewaniu :-D
Mój Szkrab urodził się 15 września 4350g i 58 długi :-D A ja jestem Ania (czego można się dość łatwo domyślić ania0709 :570: ) i jestem z Katowic :ico_oczko:
Aniu napisz jeszcze jak ma na imie twoj maluch i juz Cie wpisuje na pierwsza stronke :ico_oczko:

a Szymon znow dostal jakis plam na buzce
moze to uczulenie na ta cholerną dynie :ico_noniewiem:
a wogole to dzisiaj zrobil jedna taka kupe ciemna a druga jasna :ico_szoking:
nie wiem, moze rzeczywiscie ta dynia go uczula
juz mu jej nie bede podawac :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lut 2008, 16:10

Mój Maluszek to Krystianek

[ Dodano: 2008-02-01, 15:20 ]
Obrazek

A to nasza trójca :-D

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

01 lut 2008, 18:12

Kacperek też ma takiego twardego siusiaka przed sikaniem a potem już normalny.
Kacper nie chce mi dziś spać a ja już nie mam dziś siły,mam nadzieję że dziś w nocy lepiej pośpi.Wydaje mi się ze go brzuszek boli po tych moich pączkach wczorajszych i kurcze nie chce pić herbatki koperkowej,przyzwyczaił się do soczków :ico_olaboga:

Ciekawe co z Ewaśkiem bo dawno jej nie było??
Ania ładne zdjęcie,szczęśliwa mamuśka,uśmiech na buźce to podstawa :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-02-01, 17:13 ]
A jeszcze Ania to że trze nosek i oczka to wcale nie musi być alergia ale jak wyskakują do tego jakieś czerwone plamy to wtedy tak,tak mi lekarka dziś powiedziała.

Awatar użytkownika
eve81

01 lut 2008, 18:23

ania0709, ślicznie wyglądacie. I jak Ty młodziutko wygladasz :ico_szoking:
rze nosek i oczka to wcale nie musi być alergia ale jak wyskakują do tego jakieś czerwone plamy to wtedy tak,tak mi lekarka dziś powiedziała.
no moj trze czasami
ale toze ma alergie to wiem, tylko moze cos go akurat teraz uczuliło jak mu dałam bo uaktywniły mu sie plamki na buzi :ico_olaboga:

dobra uciekam wpisac Anie na pierwsza stronke :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”