Pati85, ja przez i trymestr apetytu w ogóle nie miałam, teraz mi wraca i to taki okropny -na słodycze ja dopiero jak brzuchol faktycznie rosnie to czuję się jak , wcześniej mimo mdłosci to jakos nie mogłam uwierzyc że mieszka we mnie człowieczek
Pati85, ja sobie licze tak ze na twoim przykładzie masz pełne 5 tygodni i idzie Ci szósty. Więc jesteś w 6, tak na logikę. ale róznie to podaja w róznych żródłach. ja np. dzis mam pełne 19 tc. czyli od jutra "idzie" mi dwudziesty to chyba jestem w dwudziestym, nie? Ja dla scisłości zawszewłasnie tak mówie że idzie mi którys tam, to wiadomo ze jeszcze niepełny jest
Pati85, kochana faktycznie wszystko moze byc dopiero przed Toba, ale nie wykluczone ze wcale nie bedzie Ci mulilo jak nas :) tak to juz jest, kazda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciaze! mi sie zaczelo w 5 tyg a teraz juz mam 9 ! i nadal mnie muli i pare razy wymiotowalam a naciaga mnie pare razy dziennie jak tylko cos poczuje!!! apetyt mam i to mnie martwi by nie byl za duzy , hihihihih pierwsze usg miala robione w 6 tygodniu i powiedzial ze w 10 zrobimy kolejne i bedzie juz serduszko , z tego pierwszego mam zdjecie ale prawie nic nie widac :)
Pati85, mi się też tak dzis chce pic a nie mam soku ani wody, wypiłam wszystko, a ciepłego mi sie nie chce ja z sikaniem wczoraj w nocy myslałam że zwariuje, zwykle wstaje raz w nocy a wczoraj3 razy. a nigdy mie sie nie chce wyłazic spod ciepłej kołderki
Marta26, mi tez sie nie chce wstawac ale ja od kilu dni mam takie pragnienie, ze jak wieczorem pije to wstaje ze dwa razy w nocy do kibelka, a ja nakupowlalam sokow i teraz tak pije
Pati85, tylko z owocowymi sokami nie przesadzaj bo maja cholernie duzo cukru. ja co prawda piłam litr pomaranczowego dziennie bo pomagał mi na mdłości ale wiedziałam że to bomba cukrowa. A jaki masz poziom cukru, robiłaś sobie z innymi badaniami? ja dopiero niedawno robiłam. najlepiej pic niegazowana mineralna, ja pije tez herbate żurawinowa bo dobra na układ moczowy. oj, jak pisze o piciu to juz mnie suszy