Aguś ja biore te same tabletki
i brałam tabletki 8 lat wiec troszkę Ci powiem na ten temat, bo to o co pytasz to nie jest nic czym mozesz sie niepokoic
na poczatku brania tabletek ( prawie zawsze ) zaczynasz krwawić, a to dlatego ze dostajesz hormony, które rozregulowują Ci twój organizm i przystosowują sie do innej zmiany, czyli: po pierwszym opakowaniu mozesz nawet krwawic miesiąc czasu, w drugim opakowaniu bedzie juz lepiej, aczkolwiek mozesz tez krwawic ale tylko troszke, ale przy trzecim bedzie juz oki, to troche trwa zanim organizm sie dostosuje i nie ma powodu do niepokoju ( chyba ze Ci sie kręci w głowie i sie źle czujesz) ale jesli czujesz sie ok to wszystko jest w porzadku, jesli przy trzecim opakowaniu nadal bedziesz krwawic to wtedy musisz isć do lekarza bo to znaczy ze masz źle dobrane tabletki, ale z tego co wiem to microgynon mają mała dawkę hormonów, wiec nie są az tak silne jak inne tabletki
ja własnie tez zaczełam brac tabletki i krwawie ale nie denerwuje sie bo wiem ze to jest normalne, czuje sie super wiec wszystko gra
[ Dodano: 2008-02-02, 10:46 ]a po drugie Ty jestes dopiero 9 tyg po porodzie, ja karmiłąm cycem 6 tyg a pierwszy okres dostałąm po 4 miesiacach, wiec u Ciebie tez nie jest uregulowany okres, ale tabletki Ci go powinny uregulować
ale jesli Cie cos niepokoi to idź do GP