No wlasnie nie wiem czemu nie mozna, ja obieclalam sobie, ze chipsow nie bede jadla jak zajde w ciaze, a po prostu je uwilebialam, moglam na raz zjesc 150 gr paczke cole tez lubie i czasami zdarza mi sie wypic ale nie czesto wole unikac tego typu rzeczy.
Jejku jaka ja glodna sie zrobilam
Ale slyszalam, ze nie mozna tez tak siebie katowac jak ma sie na cos ochote bo to gorszy stres dla samej siebie
Aniczek ja nie pije kawy bo nie lubie wiec nie mam z tym problemu na szczescie
[ Dodano: 2008-02-01, 21:36 ]
Co do tej chemii to racja dzis nie ma nic bez chemii, a w Niemczech to juz w ogole, nawet swiezy ogorek i pomidor nie ma smaku i dlatego nie kupuje, a ja tak lubie pomidorki
ej no jasne!!!! nie ma co popadac w paranoje!! jedzmy z umiarem bo wszytko dla ludzi, ja juz czekam na lato i truskawki, sliwki i czeresnie :)))))))))))))) mnnnnnnnnniiiiiiiiiaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
ej no jasne!!!! nie ma co popadac w paranoje!! jedzmy z umiarem bo wszytko dla ludzi, ja juz czekam na lato i truskawki, sliwki i czeresnie :)))))))))))))) mnnnnnnnnniiiiiiiiiaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
jejku ale mi smaka narobilas ja tez uwilebiam te smakolyki
ja odstawiłam kawe w I trymestrze teraz czasem pije taka 3w1 lub słabiutka rozpuszczalną z mleczkiem
a chipsy jadłam chyba dwa razy takie kupowane , a jak mi się chciało bardzo to sobie sama smażyłam, nawet takiewole tylko tez tłuściutkie no bo w oleju głebokim smażone
zmykam do kuchni bo mnie M. nakryje na tt i bedzie zły