Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

01 lut 2008, 20:41

hej kochane
Oskar zasnaql o 19, ale w dzien w ogole nie spal...o 17 go wykapalam na wszelki wypadke jakby juz chcial spac, ale dotrwal...tak jak o 8:30 sie obudzil tak nie spal do 19...i o dziwo nie marudzil jakos wcale :ico_haha_01:
jednakze mam nadzieje ze to byl tylko taki jednorazowy wyczyn i jednak bedzie jeszcze spal w dzien :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Oskar tez dzis porysowal lawe (taka potezna z kafelkami w srodku) olowkiem :ico_haha_01: ...i na tym koniec jego dzisiejszego rysowania :ico_haha_01:

Justynko mam nadzieje ze zakupoki bly udane i sie oblowilyscie dziewczynki,pochwal sie zakupkami :-D

Gabrysiu, nie martw sie Emi juz jest duza i wytrzyma z tesciowa :ico_oczko: a wy na spokojnie zrobice wszelkie niezbedne badania, bo nic wazniejszego la dziecka nie ma oprocz zdrowych i silnych rodzicow

Iwonko powodzenia jutro, bede trzymala mocno kciuki...
ja na szczescie jutro i w niedzilee mam kurs, a dopiero przyszly weekend taki morderczy z 3 egzaminami, 2 esejami do napoisania na zaliczenia :ico_olaboga: a ja nic nie tknelam jeszcze :ico_puknij: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lut 2008, 21:05

ivon napisał/a:
Maja po podłodze i po sobie

Ada tak samo

u nas jest identycznie :-D ostatnio 10 minut się męczylam nad zmyciem podłogi.

Justynko udanych zakupow- mnie to czeka jutro i juz sie doczekac nie moge :-D chce małej jakies adidaski kupić , bo te zimowe mało wygodne ma.

Iwona powodzenia na egzaminie ! ja mam za tydzien az dwa :ico_olaboga:

Julia jeszcze buszuje i szybko nie pojdzie spc, bo zasneła mi o 17 i obudziła sie o 18.30.... zatem do 21 dam jej spokoj.

Awatar użytkownika
Natashka

01 lut 2008, 21:11

KAsiu ja mam pytanko do ciebie odnosnie tego chromu... kupujesz go w aptece? ma jakas nazwe ten specyfik czy to sam zwykly chrom? ile mniej wiecej kosztuje i na ile starczy?? i czy na serio hamuje troszke glod?? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ot takie kilka pytanek,bo sie zastanawiam nad kilkoma wspomagaczami,min chromem wlasnie i l-karnitynka jak cwicze... :ico_haha_01:

Gabrysiu super Emilka,ale ona mi sie duza wydaje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my mamy konika na biegunach lae takiego duzego wiec raczej odpada aby Oski sam sie bujal :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lut 2008, 21:11

Emi rewelacyjna. .sliczne zdjecie w tej czapce.. słodką minke ma :ico_brawa_01:
i widze ze tez ma taki okrągły brzuszek jak Julia hehe glodomorki nasze.. Julia uwielbia skorki z chleba!!!! środek zostawia a skórki tuzinami zjada ;)

[ Dodano: 2008-02-01, 20:15 ]
Natalko kupuje to w aptece i tak poprostu- nazywa się to chrom. Ja kupilam z firmy Natural (czy cos takeigo) jest tam 50 tabletek i płacilam jakoś 15 złotych.
Dzis nie brałam tego chromu, bo tak jak mowiłam, musze przychamować ze wględu an ryzyko cukrzycy. Juz po jedenj tabletce straaaaasznie duzo piłam, nie chciało mi się jeść. Moja mama też to bierze i ona mowi ze nie widzi po sobie zadnej roznicy... zatem nie wiem ;) moze zalezy tez od organizmu. Drogie to nie jest, zatem mozna sprobowac. Są mniejsze i tańsze opakowania.

Awatar użytkownika
Natashka

01 lut 2008, 21:15

to ja wam pokaze okragly brzuszek hehe, moze jutro jakas fotke malemu pstrykne hhee :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-01, 20:17 ]
Dziekuje KAsiu
a u Ciebie chrom cos hamuje?? masz mniejszy na serio apetyt,lub np checi na slodkosci?

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lut 2008, 21:29

A to Emi jest cwana :-D konkrety tylko... ja jak Julce dam kanapke, to pierw prosi o skórke, potem szynke a środek zostawi, chyba ze ejst mocno głodna to tam troche nadgryzie.

Natalko chrom hamuje wydzielanie insuliny,obciaza trzustke... nie znam dokąldnie tego działania, ale czytałam ze długo trwałe branie chromu osob majacych problemy z cukrem moze doprowadzic do cukrzycy II typu.
Ja naprawde po tym nie mam takiej duzej potrzeby jedzenia...

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lut 2008, 21:47

Julia zobaczyła emi na zdjeciu: JEEEEEEEEEEEEE DZIDZIA :-D uśmeich taki jej walnęła jaki ma emi na tym2 zdjęciu w podpisie heh .. chyba się dogadały

Awatar użytkownika
Natashka

01 lut 2008, 23:03

Oskar buziaki wysyla jak mowe aby poslal kolegom lub kolezankom, zazwyczaj posyla ale czesciej chce calowac monitor :ico_haha_01:
:ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka

02 lut 2008, 09:06

dziewndoberek a ja wpadlams ie tylko przywitac i pozegnac zarazem bo lece jzu an kurs..
dzis Oskar spal ze mna, bo o 23 sie obudzil i wyl i wyl a ranop wyczulam trzecia 4-ke tym razem dolna, jeszcze jedna nam zostalaoSKAR TEZ JUZ PO SNIADANKU, ZJADL PLATKI NA MLEKU I ZARAZ PEWNIE BEDZIE JABLKO CHCIAL...

ide go szybko przebrac zanim wyjde z domu

do wieczora, milej soboty zycze

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

02 lut 2008, 13:25

sie ładnie zrobiło
a u nas deszczysko pada :ico_zly: michał zasnął, tak samo jak Emi szybko w dzień zasypia, ale gorzej wieczorem :ico_olaboga:
Gabrysiu pisałaś,że pierwszy raz teściowa zostanie z Emi, a u nas tesciowa ani razu też jeszcze nie została z Michałkiem i raczej się to nigdy nie stanie, bo nie przejawia żadnych chęci :ico_puknij:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”