mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2008, 23:28

jestem i ja na krociutko.Od wczoraj mam mojego Chrzesniaczka na feriach, wiec z dwojka 5 latkow plus NEll to jest co robic :)
Drugie spotkanko z eksem juz za mna i bylo ok. Wiec jestem zadowolona :)
Mezu coraz bardziej teskni i jest taki kochany przez skypa ze dzis kupilam fajna bielizna na moj powrot do domku , hihi

Dominisia, witaj w portalu nasza-klasa :) A Jasiu faktycznie mial niefajne te plamy, szok. Ja mysle ze to jakas alergia, ale czym to smarowac aby bylo na dluzej ok, to nie wiem :) JA kapie Nell zawsze i tylko w Oilatum mimo ze problemow ze skora nie ma, zero mydel i takich tam, wiec nie wiem jakby to bylo z nia jakbym jej nie kapala w Oilatum.....
Mleczko polskie bez problemu sie przyjelo u Nelci, ale najpierw jej dosypywalam 1 miarke polskiego potem stopniowo zwiekszalam i dzis juz jadla cala porcej z polskiego mleka i wszystko jest ok.

Dominika, za te teksty uwoelbiam Twojego meza hahaha Pozdrow go od calej naszej rodzinki bardzo serdecznie :)
Eve, powodzenia na kursie, tzrymam kciuki za szybkie efekty :)
Aniu, ales ty ,mlodziudka, ktory rocznik jestes? :)
Jak tak czytam co wasze poziechy jedza t az mi dziwnie ze Nell tylko mleko wcina, ale obiecalam J. ze poczekam z nowosciami do mojego powrotu do Szwecji zeby mogl zobaczyc jak jego cora wymiata ziemniaka :)

Juz kurcze nie pamietam co ktora pisala :ico_sorki: lece sie myc i spac bo po takim dniu jak ten padam na twarz :D (zakupki, zakupki :))

buziole

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

01 lut 2008, 23:30

Eve no dokladnie te plamki a wypukle. Po Elocomie mu to mija, dzis caly dzien mial ladna buzke, ale teraz widze ze znowu mu to wyskakuje i na glowce tez, wiec w sumie musialabym smarowac codziennie a nie chce tego robic. Mi tu powiedzieli ze to jest typowa egzema, ale ostatnio jak bylismy to nic nie mial no i kazali przyjsc jakby sie pojawilo. Czekam tez na wyniki badania krwi. Masz moze na swoich takie cos jak eozynofile albo neutrofile?? Bo nieprawidlowe wyniki moga swiadczyc o alergii ale nie musza. No i Jasiowi raz wyszly nieprawidlowe, raz dobre no i zobaczymy jak bedzie teraz...
I w takim razie udanego ćwiczenia rączki
Pocwicze chyba sama na sobie, bo K. tak mnie wkurzyl ze szok :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Przespanych nocek zycze!!

eSKa
4000 - letni staruszek

01 lut 2008, 23:32

Hej dziewuszki, poczytalam wszystko ale nie wiem ile zapamiętalam zeby wam odpisać

Agnieszka, trzymaj sie dzielnie, jak będzie cię dopadał dół to właź na tt i pisz my będziemy cię pocieszać :ico_pocieszyciel: Fajne foto masz w podpisie, kochane dzieciaczki.

Dominisia, Jasiu faktycznie "byczek" :-D ,, brawa dla twojego męzusia za historię z gniazdkami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aniu ale fajna z was rodzinka, i jak juz dziewczyny pisały niezła mamuśka z ciebie :ico_oczko:

i juz zapomnialam co jeszcze mialam napisac :ico_olaboga: skleroza
zaraz doczytam i bedzie c.d. pisania

A ja sama siedze w domu bo męzulo wybyl na piwko z kolegami, u mnie byla przyjaciółka ale przed chwilą pojechala, wiec zostalam sama. Wkurzam sie troche bo mąż jak zwykle nie powiedzial o której bedzie a teraz nie ma zasięgu i nie moge sie do niego dodzwonic :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-02-01, 22:34 ]
Dominisia no to jestesmy obie nabuzowane :-D nic tylko tym facetom :wpale:

Awatar użytkownika
Dominisia

01 lut 2008, 23:35

Mamo Zuzi ja juz tyle kosmetykow przetestowalam, w PL Oilatum nie pomaga, w NO kupilam ACO, seria dla dzieci nieperfumowana, tez do d... Uzylam Emolium, prawie to samo co Oilatum i jak widac dalej jest fatalnie... To znaczy skora na ciele jest w porzadku, znikly te plamki na nogach i raczkach ale dalej wyskakuja na buzce. Na dodatek mam wrazenie z go to swedzi, bo sie strasznie drapie

[ Dodano: 2008-02-01, 22:39 ]
eSKa ja na mojego jestem zla, za wynoszone od 4 dniu pudelko po kinie domowym do piwnicy, za nie wyrzucone 2 dni smieci, ktore w koncu sama wywalilam, za pusta puszke po piwie zostawiona na blacie w kuchni, za kubek po jogurcie zostawiony na stole w salonie, za rozwalone wszedzie dokumenty, za zostawiony na podlodze w lazience recznik... No i to by chyba bylo na tyle :-D No i jeszcze za to wieczne POTEM albo JUTRO...

eSKa
4000 - letni staruszek

01 lut 2008, 23:45

to ja zamiast potem i jutro non stop slysze za chwile A ta chwila trwa i trwa :ico_zly: a z tymi śmieciami to chyba wszyscy faceci tak mają,

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

01 lut 2008, 23:45

DOMINISIA ja Darka myję płynem HIPPa i poźniej smaruję oliwką też HIPPa, no i skórkę ma super, mimo wcześniejszych problemów :-) kurcze czym mężulek tak cię nabuzował :ico_olaboga: ja mimo że mojego nie ma też mam na niego nerwa :ico_zly: co ja mam do 24 czekać az wejdzie na to gg :ico_zly: :ico_nienie:

MAMOZUZI super że masz taki optymistyczny nastrój :ico_brawa_01: i cieszę się że z byłym wszystko ok :ico_brawa_01:

ESKA ale ty siłę masz :ico_brawa_01: jeszcze nie spisz :ico_szoking:

o jest W. na gg :ico_brawa_01: :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

01 lut 2008, 23:53

Agnieszka no przecież musialam poczytac co u was, inaczej bym nie zasnęła :ico_oczko: Poza tym bez męza źle mi się spi :ico_haha_02: A zmęczona jakoś nie jestem, przynajmniej tego nie czuje. Ale wybieram sie na badania bo ostatnio jakos często mi sie w głowie kręci :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-02-01, 23:29 ]
Mamo Zuzi to ty teraz masz mini przedszkole :-D
Cieszę sie bardzo że eks podchodzi do waszych spotkań z kulturką :ico_brawa_01:
Twój mężus to pewnie ucieszy się z tej bielizny bardziej niż ty hihihihihi Oj to będzie się działo :ico_olaboga: :ico_haha_01:

A ten mój mąż cos mi się rozhulał ostatnio :ico_zly: trzeba go chyba przywrócić do porządku, nie lubię się gniewać ale jak nie wróci do domu jeszcze dziś tzn do 24.00 to nie będę miala innego wyjscia tylko bardzo się wkurze :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-02-01, 23:30 ]
ooooooooo o wilku mowa a wilk puka do drzwi :-D

[ Dodano: 2008-02-01, 23:34 ]
Eve jeśli chodzi o ubranko do spania to Olo spi w samym pajacyku z długim rękawem a czasem i tak jest mu ciepło wiec go przykrywam tylko troszke.

[ Dodano: 2008-02-01, 23:44 ]
Kicia ciesze sie że Kacperkowi sie poprawiło, mam nadzieje ze po tym antybiotyku nie będzie śladu po chorobie :-)

Justynka a jak tam twoje samopoczucie? Wyczytałam że też jakos kiepsko się czułaś tylko nie wiem czy to chodziło o samopoczucie fizyczne czy psychiczne? Wiec jak tam z tobą? Juz OK?

Mnie sie nie chce jakos spac, wiec czytam co napisalyscie ( a jest tego sporo - z czego oczywiscie bardzo się ciesze :ico_brawa_01: ) i staram sie cos tam odpisywac :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-01, 23:50 ]
Dobra, to by bylo na tyle,
Teraz juz mówie wam Kolorowych snow :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 00:53

no ESKA czyżby mężulka nie bylo że świeci się online? :-)

ja skończyłam z W. pisać i się oczywiście poryczałam... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lut 2008, 10:03

ktory rocznik jestes? :)
jestem 82 g:P
Ale wybieram sie na badania bo ostatnio jakos często mi sie w głowie kręci
Mam to samo. Ostatnio nawet prawie zemdlałam.
ja na mojego jestem zla, za wynoszone od 4 dniu pudelko po kinie domowym do piwnicy, za nie wyrzucone 2 dni smieci, ktore w koncu sama wywalilam, za pusta puszke po piwie zostawiona na blacie w kuchni, za kubek po jogurcie zostawiony na stole w salonie, za rozwalone wszedzie dokumenty, za zostawiony na podlodze w lazience recznik...

skąd ja to znam :ico_nerwusek:

agnieszka01.04, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Ja dziś od 5.30 na nogach bo Krystianek obudził się z płaczem :ico_spanko: Chyba Go brzuszek bolał. Tak nie lubię jak tak płacze a ja nie wiem jak Mu pomóc.
Teraz na szczęście czuję się już dobrze i właśnie zżera swojego Kubusia Puchatka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

02 lut 2008, 10:10

melduje sie jako pierwsza :-D
pobudek nocnych juz nawet nie licze :ico_zly:
Masz moze na swoich takie cos jak eozynofile albo neutrofile?
nie mam czegos takiego
ja robilam mu sama morfologie
ale czytalam w necie ze tak malym dzieciom nie robi sie badan na alergie bo nie wychodza prawidlowo. :ico_noniewiem:
a te plamki po elocomie to od razu mu znikają/??? kurde ja sie boje tych kremow sterydowych, dlatego tak ostroznie nimi smaruje.
I w aptece to juz wiekszosc wyprobowalam i nie ma zadnego cudownego kremu na te plamki :ico_olaboga:

dzisiaj od 12.00 chodzi u nas ksiądz po kolendzie, wiec musze mieszkanko ogarnąć
a pozniej jedziemy do mojej znajomej z porodówki :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”