Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

02 lut 2008, 14:01

Witam

Piszę mało ale często tu zaglądam. My mamy już 16 ząbków, Wiki troszke katarzy ale pije syropki, byłyśm u lekarza i wszystko OK. Generalnie ten katar to chyba tez przez te zębory, ostatnio tez tak było.

Pozdrawiam wszystkich i całuję

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

02 lut 2008, 21:07

cześć Wam

wieki mnie nie było tutaj
dzieciaczki wyglądają super

Oliwcia zdrowa, grzeczna i ładnie zjada i też ma okrągły brzuszek :-D :-D

ale za to pisze ładnie po kartkach :-D :-D

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

02 lut 2008, 21:25

heloł wieczorkiem
ale pusteczi dzis byly :ico_szoking:

Oskar lezy juz w lozeczku, mam nadzieje ze wkrotce zasnie...i ob spal spokojnie

dzis byla sloneczna pogoda u nas, wietrznie bylo ale dosc milo...ale jak jzu wrocilam do domu to slonce sie schowalo i ne poszlimy na spacer bo zaczelo mocniej wiac..
za to jutro odpuszczam kurs chyba i zrobie dluuugi spacer z synciem jak pogoda dopisze :ico_haha_01:

Dorotko super ze Oliwcia zdrowa i grzeczna, zazdroszcze, Oski moglby byc troszke grzeczniejszy to by bylo super :ico_haha_01: ale chyba taki jego urok\

Dzis w ogole spal w dzien siostrze 20 minut.. :ico_olaboga: juz sie balam ze na prawde przestaje drzemac w dzien,wczoraj nic dzis 20 minut, ale jakw rocilam to ok 17 zaczla plakac strasznie, przetrzymalam gona sobie i zasnal w sekunde...pospal 30 minut i juz byl ok :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka

02 lut 2008, 21:52

U nas pewnie T mama by chciala z Oskim zostawac gdyby miala czas tylko ale ja nie lubie jak on z nia zostaje :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lut 2008, 22:09

Hej dziewczeta maly spi juz od godziny usnal w 10 minut . Zaliczyl wlasnie pobodke obudzil sie z placzem to dolna czworka zaczyna mu znowu dokuczac.

Ja w tlusty czwartek odpuscilam sobie diete ale od piatku nadal dieta wszystko skrupulatnie zapisuje i licze. Natalko ja kiedys kupowalam ten chrom i on mi nic nie dawal teraz stosuje diete 1000 kcal i jest spoko przez 3 tygodnie schudlam 5 kg cwicze i szukam fajneje silowni zeby sie zapisac. A jesli o odchudzanie chodzi to slyszalam ze ponoc aptrim jest bardzo skuteczny ze hamuje laknienie i wogole jest spoko ale pytalam w aptece i jest dosc drogi bo kuracja mieiseczna wynosi okolo 70 zl to ja juz wole zapisac sie na silownie

Byla dzisiaj u mnie kolezanka z pol rocznym synkiem i nie uwierzycie ale on juz sam staje w lozeczku ja to bylam w szoku a Pawełek jaki byl o mnie zazdrosny :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Natashka

02 lut 2008, 22:13

Ewelinko jeszcze HBC podobno bardzo hamuje laknienie , kolezanka brala i zadowolona byla,ale nie wiem ile kosztowalo
Ja dzis chrom plus kupilam i zobacze :ico_haha_01:
a od poniedzialku moze w koncu zaczne sie opanowywac z tym zarciem :ico_noniewiem:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2008, 22:51

Witam :-)

Ja po egazaminie, bylo nawet niezle :-D

Emilka slodziutka i albo taka duza albo macie wozek dla lali jakis malutki :ico_haha_01: Gabrysiu, a tesciowa napewno sobie poradzi a Emilką...

Natalia, ja jutrzejsze zajecia tez sobie odpuszczam, bo przeciez nie bede jechala do Warszawy tylko po to zeby siedziec 8 godzin i bawic sie w Excelu :ico_puknij: , wole wyjsc z Maja na spacerek...

Ewelinko, gratuluje gubienia kilogramów :ico_haha_01: :ico_haha_01:

I wiecej nie pamietam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Natashka

02 lut 2008, 23:23

Iwonko to gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiedzialam ze dobrze ci pojdzie... :ico_oczko:
ja jutro tylko kurs, i ma byc pilot jakis ale mi sie nie chce tam kwitnac tyle godzin aby posluchac jego przechwalanek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

ech wlansie rozmawiam z bratem na ggi jest mozliwosc ze na swieta przyleci do PL a jka nie to w kwietniu na pewno bo ma slub przyjaciela.. i wtedy moze sciagnelabym T (jesli w marcu bratby nie dal rady) i bysmy ochrzcili Oskara :ico_wstydzioch: bo on jeszcze nie ochrzczony... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: az mi wstyd...ale jakos tak tata i tatus chrzestny nie moglisie nigdy zgrac...
to teraz ostatnia szanse im daje

[ Dodano: 2008-02-03, 08:39 ]
dziendoberek kochane
u nas nocka bez pobudek ale o 6 Oskar sie obudzil, wstal w lozeczku i wyl jakby go ktos ze skory obdzieral, chyab przez zabki bo juz sama nie wiem, wzielam go do siebie, poprzytulalismy sie i spalismy do ok 8
teraz juz po sniadanku, maly siedzi na nocniku i zaraz jedziemy do sklepow bo lodowa pustkami swieci...
a potem dluugi spacerk jak pogoda sie nie zepsuje bo na razie niebo niebiesciutkie

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2008, 11:51

U nas dzis prawdziwa wiosna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: z tym ze ja dzis od 14-ej sama z Mają jestem bo Piotrek idzie do pracy ale spacerek napewno zaliczymy...

Natalia, najwazniejsze zebyscie wyrobili sie z chrztem do I Komunii :ico_haha_01: u nas wszyscy byli praktycznie na miejscu a jakos tak sie zeszlo ze maja byla chrzczona jak miala 10 miesiecy...
Synek mojej siostry byl chrzczony teraz we wrzesniu jak mial 4 latka i tez jest dobrze...

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lut 2008, 14:22

Co do tych tabletek, chromu czy innych, to ja sie troche boje. To znaczy nie to, ze nie wierze w ich działanie, ale to jednak chemia
Gabrysiu chrom to nie jest chemia...

Ewelinko gratuluje zguby kilogramow !! :ico_brawa_01:

iwonko ciesze sie ze dobrze poszlo na egzaminie :ico_brawa_01:

my tez uciekamy na spacerek bo piekna pogoda u nas wita :-)
milej niedzieli,

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”