Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 14:42

ANIU fotki rewelacja, zgraną rodzinkę tworzycie :ico_brawa_01: a ile twój mały waży? :ico_noniewiem:
od poniedziałku do pracy :ico_placzek:
a może w aptece by poszła na rękę że doniesiesz jej receptę :ico_noniewiem: u mnie tak w jednej aptece pozwalają czasami :ico_noniewiem:
u mnie niestety położenie go u nas w łóżku nie pomaga
powiem wam że u mnie też już nie pomaga i tak się budzi, więc chyba i jak tak będę robiła że do łóżeczka będzie wędrował, obym tylko miała siłę :-)
A my śpimy z Małym :ico_wstydzioch:
ja z julcią też tak miałam, ale w pewnym momencie ten trójkącik małżeński robi się coraz większy :ico_oczko:
mus wypychal jezykiem na zewnątrz
mój tak robi też, chociaż coraz mniej, zazwyczj tak delikatnie mu przetrzymuje łyżeczkę w buzi dopóki nie połknie, na początku ciężko mu było zrozumieć, że to nie leci non stop tylko muszę skądś wziąć to jedzonko i się strasznie denerwował :ico_oczko:
Z tymi facetami to trzeba uważać bo sikają gdzie popadnie
oj racja, ja na początku to cały czas się łapalam że mnie obsikiwal, bo julcia to pod siebie jak coś zrobiła, a tu teraz takie wężyki latają :ico_szoking:
Jak sie powrzeszczy na faceta to jednak to pomaga
:ico_brawa_01: za doprowadzenie mężusia do pionu, mój to powtarza, dobrze kochanie za chwilkę i oczywiści ta chwilka trwa i trwa dopóki ja nie posprzątam..... :ico_noniewiem:

....ale teraz to bym bardzo chętnie posprzątała za niego :ico_wstydzioch: wstyd się przyznać....co to tęsknota z człowieka robi :ico_wstydzioch:

mały drzemie po zupce.....ciekawe ile? jego średnia to 15 min :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

02 lut 2008, 14:43

wiecie że jak widzę dziewczyny z brzuszkami to im zazdroszczę :ico_wstydzioch:
a ja myslalam ze tylko ja tak mam Obrazek
i zastanawiamlam sie czy oby ze mna wszystko w porzadku ze tak podobaja mi sie kobitki w ciąży Obrazek
jednak ciąza to super przezycie..co nie/?? no moze tylko troche za dlugo trwa..no ale czekać warto Obrazek

[ Dodano: 2008-02-02, 13:46 ]
mały drzemie po zupce.....ciekawe ile? jego średnia to 15 min :ico_olaboga:
no to Daruś razem z moim Szymonem moga bić rekord w szybkim wysypianiu sie :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 14:49

o i ja ostatnio ciążę wspominałam... :ico_ciezarowka: piękne uczucie...wiecie jak jeszcze daruś był w brzusiu to myślałam jak to znów będzie jak mnie kopał nikt nie będzie :ico_noniewiem: ale ja już na dziecko razem z W. to się nie zdecyduję raczej...rany nigdy bym nie pomyślała, że przy drugim dojdzie taka kupa roboty :ico_olaboga:

EVE ja wczoraj z W. na gg pisałam i on jest zadowolony, tyle że tęskni, no i się martwi że nic nie kuma, bo tylko yes i no potrafi powiedziec :ico_oczko: ale ten kolega uczył się z callana 2 miesiące i po trzech miesiącach tam już normalnie bez problemów się dogaduje, także na pewno będzie ok, sczególnie że nie będziecie sami, macie wsparcie... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-02, 13:51 ]
a czasami Darek pomimo że nic nie je aninie jadł wcześniej robi tak jakby coś przeżuwał.... i W. mówi co tam jesz?...mięsko?....a skąd?....samo przypełzło..... :-D

[ Dodano: 2008-02-02, 14:03 ]
no i już po spaniu..... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 lut 2008, 15:09

Kacperek też zjadł pół słoiczka zupki i teraz śpi.
A mi sie nic dziś nie chce

Oj dziewczynki ja tak samo wspominam ciąże i to nieraz,a najbardziej wspominam ten dzień jak się dowiedziałam że jestem w ciąży,kurcze ale byłam szczęśliwa :-D mam nadzieję że jeszcze kiedyś będę w ciąży bo jest to super przeżycie.Wiecie wiele razy słyszałam od babeczek że ten ból który jest podczas porodu szybko się zapomina i wtedy tak sobie myślałam że ja to jestem chyba jakaś inna :ico_puknij: bo nie wyobrażam sobie znów rodzić a teraz rzeczywiście zapomniałam jaki to ból,próbuje sobie jakoś przypomnieć i nie da rady no i teraz to już nie mogę się doczekać kiedy znów będę w ciąży :-D ,ale to jeszcze co najmniej kilka lat :-D

[ Dodano: 2008-02-02, 14:11 ]
Eve i Aga ja też by chciała tak szybko się wysypiać jak wasze chłopaki :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 lut 2008, 16:04

Ja tylko wpadlam sie pochwalic ze mezus w ramach przeprosin kupil mi jeszcze perfumki :-D Awanture ma teraz codziennie murowana :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2008, 16:31

Awanture ma teraz codziennie murowana
no to się mężulo wkopał :ico_brawa_01:

No, nie, to my chyba wszystkie tak tęsknimy za ciążą :ico_haha_01: Super było! I pamiętam,że mnie okropnie bolało po cc, nigdy wcześniej takiego bólu nie doświadczyłam,ale teraz juz nie jestem w stanie sobie tego przypomnieć.

Zuzi się pomieszało :ico_olaboga: Normalnie przed spankiem drze się okrutnie, rano jakoś nam się ją udało uspać, a teraz dałam jej cyca i zasnęła.

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

02 lut 2008, 17:49

heloł
tu lipcowka 2007 jestem przed 1 wakacjami swojej corci a wy
moze jestescie juz po 1 wakacjach swoich maluchow :-D
zapraszam wiec do podzielenie sie opiniami na :ico_sorki: :ico_sorki:
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 156#417156

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lut 2008, 19:41

Ja właśnie wróciłam od teściowej i nie było aż tak źle :-D
Ja ciążę i poród też fajnie wspominam gorzej było potem. Pierwszy miesiąc był dla mnie okropny. Przez to, że Krystianek był taki duży to miesiąc nie umiałam siedzieć :ico_olaboga:
Zawsze chciałam mieć trójkę ale wtedy miałam chwile zwątpienia czy kiedykolwiek zdecyduję się jeszcze na dziecko. A teraz już myślimy sobie z mężem o córeczce za dwa latka :-D Szybko się te wszystkie złe rzeczy zapomina przy takim Maleństwie.

eSKa
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 21:16

Ja tylko wpadlam sie pochwalic ze mezus w ramach przeprosin kupil mi jeszcze perfumki
Dominisia gdzie ty takiego męza znalazłaś???? Mój nigdy by na to nie wpadł.
Normalnie przed spankiem drze się okrutnie, rano jakoś nam się ją udało uspać, a teraz dałam jej cyca i zasnęła.
Kocura u mnie było dzis dokladnie to samo :ico_szoking: tylko że nawet przy cycu był ryk okropiczny :ico_olaboga: Doszlismy do tego że znowu ciepło było tego przyczyna. Teraz do spania założyłam Olusiowi tylk body z długim rękawem.
A teraz już myślimy sobie z mężem o córeczce za dwa latka Szybko się te wszystkie złe rzeczy zapomina przy takim Maleństwie
hihi moim marzeniem też jest córeczka i za dwa lata też może być :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

02 lut 2008, 23:12

my juz po kolędzie
ksiadz dotarl do nas dopiero przed 15.00
ale szybko sie uwinąl i poszedl
jeszcze byl taki zasmarkany ze szok :ico_olaboga:
dobrze ze sie nie zblizal do Szymcia :ico_sorki:
wrocilismy od znajomych po 21.00
niestety fotek nie wrzuce bo zapomnielismy aparatu :ico_placzek:
Szymon pokazal różki i uderzyl kolege..heh a tamten w wielki ryk
no moj syn zaczyna rywalizowac juz :ico_oczko:
dopiero o 22.00 zasnął
a jak wracalismy to podjechalam jeszcze do reala kupic mu soczki i deserki
a maly w tym czasie zostal z M w samochodzie
i jak wrocilam to ryczal :ico_zly:
i tak mu musialam śpiewac cala droge do domu bo popłakiwał
dopiero w domku okazalo sie ze bylo mu za goraco
czapka byla mokra od potu :ico_olaboga:
a wcale nie byl za cieplo ubrany...mial body z dlugim rekawem na to koszule no i kombinezon..kurde normalnie juz nie wiem jak go ubierac
moze na kombinezon juz za cieplo i ubierac mu kurtke??? ehhh sama nie wiem
aaa no i ten synek mojej koleżanki z porodówki wielki że szok
prawie jeszcze raz taki jak Szymon :ico_szoking:
no ale wiadomo dzieci sa rozne, w koncu dziedzicza geny po rodzicach :-D

jutro jedziemy na obiadek do moich rodziców :-)

[ Dodano: 2008-02-03, 06:42 ]
to ja sie juz melduje
Szymon ma juz wielkie oczy od 6.00 Obrazek
a ja myslalam ze sie wyspie Obrazek
dałam mu o 1.00 najpierw herbatki, wypił nie chciał spać :ico_zly:
pozniej zrobilam 60ml mleka i dalam mu przez smoczek nr 1 (zeby za szybko nie wypił :ico_oczko: ) na szczescie po tym zasnął, ale tylko do 5.00 Obrazek
no i po godzinie pobudka na całego juz do wstawania...ehhhhh
za oknem ciemno a ja musze juz zabawiac go na całego :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”