Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lut 2008, 22:55

edit53, cudne te spochy moro
tez mi sie podobaja i gdybym wiedziala ze to chlopak bedzie to bym wziela a tak to z dziewczynki zołnierki od małego robic nie bede :ico_oczko:
edit53, identyczne to białe kupiłam niedawno za 45 zł
to duzo dałas ,ja wlasnie wzielam bo tanie i uniwersalne jak białe hihi

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

03 lut 2008, 08:59

ooo no to niezle ja w 2 ciazy tyle w sumie przytylam,a ile w pierwszej przytylas?
w pierwszej z 50-52kg na 80kg :-) Brzuch był kolosalny.Teraz zresztą tez już jest,i cycki same p[ewnie z 5kg ważą :-D Najgorsze jest to że po cc waga wolniej spada :ico_placzek: ,ale daję sobie z pół roku i pewnie schudnę sporo.

[ Dodano: 2008-02-03, 08:04 ]
edit53, te moróweczki śliczności, tez się zastanawiałam nad nimi,bo Ja żadnego śpiocha nie mam same pajace,ale takie moro półśpioszki to bym się skusiła i do tego body...Ja wysłałam własnie mamę do TESCO bo teraz w reservedzie wyprzedaże i w Cheeroku, a musi Emi kupić czapę letniejsza bo w polarkowej ma włosy mokre,i małemu ogrodniczki bojóweczki,podobno są fajne w komplecie z bluzeczką za 49.99zeta.A co jeszcze kupi to się okaże jak przyjedzie, bo babcia tez ma bzika na punkcie kupowania ciuchów dla wnucząt :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-03, 09:31 ]
Brzucholus gigantus nawisus w 29tc

Obrazek

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2008, 11:21

to duzo dałas ,ja wlasnie wzielam bo tanie i uniwersalne jak białe hihi
NO dużo dałam, bo nie wiedziłąm, że może być taniej gdzieś :-)

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

03 lut 2008, 15:03

Brzucholus gigantus nawisus w 29tc
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: wow rzeczywiscie wielgachny brzusio,ale poza tym widac ze jestes szczupla.Podobno w drugiej ciazy brzuch jest wiekszy u mnie sie to potwierdzilo Obrazek

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

03 lut 2008, 15:17

w drugiej ciazy brzuch jest wiekszy u mnie sie to potwierdzilo
teraz marne tylko 108 cm :ico_haha_01:
a w pierwszej pod koniec tylko 115cm :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

03 lut 2008, 20:37

Witajcie robaczki,
jak tam weekend mija, mi jakoś szybko leci - już niedziela wieczór :ico_olaboga:
przeglądaliśmy te ciuszki od kuzynki i te które mi się "słabe wydawały" to odłożyłam z powrotem do oddania, zostawiłam tylko te lepsze, bo zawsze mogą się przydać jak mały będzie miał bardziej brudzący dzień i moje się wyczerpią - zawsze to jakieś wsparcie :ico_oczko:
Robiliśmy sobie z mężusiem fotki z brzuszkiem to Wam potem wrzucę, bo teraz idę grzeszyc - będę jadła pizze, chłopak mojej siostry pracuje jako kierowca w pizzerii i trzeba było sprawdzić "towar" jaki serwuje hehe, to do potem buziaki

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

03 lut 2008, 20:49

będę jadła pizze
Ja też dzisiaj grzeszyłam, jadłam gyrosa :-D Mamuśka mi z TESCo przywiozła :-D Pojechała aby czapkę Emi kupić i małemu ogrodniczki, a przyjechała z rożkiem usztywnianym kokosem żółciutki w misie z poduszeczką w środku,3szt koszulek pod bluzeczkę, bodziaki w 3 paku,czapeczka i wiecej nic ciekawego w cheeroku ani w reservedzie nie było ludzie wykupili wszystko po promocjach.A Ja tak bardzo chciałam ten komplert ogrodniczki z bluzeczką za 49.99zeta, całkiem przyzwoicie, no i nonono obeszłam się smakiem.Aloe za to skonsumowałam tego gyrosa :-D

asika82
4000 - letni staruszek

03 lut 2008, 22:21

Witam!
Ja też dzisaj pizze jadłam, chyba to niedzielna zachcianka kwietniówek :-D
Jutro rano jade glukoze zrobić i inne badanka bo za tydzień mam kolejną wizyte u ginka.
Dziewczyny ile macie ręczników z kapturkiem, może któraś z Was kupiła na Allegro i może coś polecić lub odradzić.
A propos ubranek pożyczanych to ja mam większość takich po chłopcach Magdy Sz. i synku Gosi888 i bardzo im za nie dziekuję :-D
Kupiliśmy dzisaj fotelik dla małego , Marek koniecznie chciał Maxi cosi żeby można było go wpiąć w stelaż Quinniego http://www.allegro.pl/item305147071_max ... abrio.html

[ Dodano: 2008-02-03, 21:22 ]
Mój pas to 93 cm, laska ze mnie hahahah

[ Dodano: 2008-02-03, 21:25 ]
Emma ale masz brzuch :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: A mi mówią w domu, ze mam duży! Musze Twój pokazać to zmienią zdanie od razu.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

03 lut 2008, 23:49

Emma, to szkoda, że się nie udało z tymi ogrodniczkami, ale jeszcze pewnie trafisz na coś fajnego :ico_oczko:
asika82, fotelik fajny, my kupiliśmy już w grudniu, dla mnie ie było ważne czy go zamontuje na stelażu, bo od wożenia małego będzie gondolka nie fotelik :ico_oczko:
co do ręczniczka, to ja mam narazie 1 ale dokupię jeszcze 1, tylko zastanawiam się czy tez ten mały czy już ten większy i niestety Ci nie polecę nikogo, bo ja kupowałam w sklepie :ico_noniewiem:

a co do naszych dzisiejszych grzeszków - na zdrowie moje kochane, tyle mamy co sobie od czasu do czasu na coś pozwolimy, ja z pizzą nie poszalałam, bo po 2 kawałkach małej (choc - co mnie zaskoczyło, wcale taka mała nie była) miałam dość i poszłam na dół do mamy szukać chętnych na zjedzenie reszty hehehe :ico_haha_01:

a teraz wspomniane foty (z soboty i niedzieli czyli dziś :-D ): ja z brzuchem, bziuch i ja z mężem i bzichem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

04 lut 2008, 08:12

Myszka_, fajny masz ten brzunio, dość wysdoko, pewniew stąd masz nieraz problemy żółądkowe. Chyba aby w tyłek ci weszło, bo z tego co p[amietam to ty chudzina jesteś.

[ Dodano: 2008-02-04, 07:13 ]
Emma, to szkoda, że się nie udało z tymi ogrodniczkami, ale jeszcze pewnie trafisz na coś fajnego
już mam na allegro upolowałam, co prawda używane Nexty ale mają być jak nówki :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”