U nas dla chłopca wybrane było imię Maksymilian. Za to kompletnie nie wiedzieliśmy jak dać na imię dziewczynce..myśleliśmy o Zosi, Kalinie, Zuzannie no ale wkońcu mamy Hanie :).
witam
a ja mialam przez 9 lat po narodzinach 1-szego syna Kacperka imie dla corci juz przygotowane i miala byc Julcia a teraz wyszlo na usg,ze to jednak chlopak i jak na razie jest pomiedzy Kamilem a Błażejem - Mikołaj też mnie sie podoba,ale chyba raczej odpadnie,myślalam tez nad Fabianem,ale maz nie chce o nim slyszec
a ja dla drugiej córci miałam imię zaraz po urodzeniu Mai dla chłopca mam problem waham się między Michałkiem Julianem a Gabrielem... na dzień dzisiejszy 'wygrywa' Michaś ale to się pewnie jeszcze ze 100 razy zmieni.
Oczywiście Inga się nikomu nie podoba, ale mam to głęboko w... no wiadomo w czym
Inga..mi się podoba lubię orginalne imiona . Moja druga córka jeśli będę ją miała będzie miała na imię Sonia .. i też mam to w....., że się komuś nie podoba.
My na razie nie myslimy o imionkach, jak bedzie juz wiadomo co nosze pod serduszkiem to wtedy sie zastanowimy, choc nie powiem zebym nie myslala, dla dziewczynki podobaja mi sie- Gabrysia, Lena a najbardziej Hania, a dla chlopca- Olivier, Fabian, Patryk