Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 09:58

Zdjęcia Kubusia super i jaką ma fajową kurteczkę :ico_brawa_01:
no ba. To cały komplecik ze spodenkami, czapeczką, kamizelą i krawatką. No i biała koszula obowiązkowo. Tylko jakoś na żadnym zdjęciu nie widać jak pięknie wyglądał. Pod koniec tygodnia będą foty ze studia to będzie w pełnej kasie.

[ Dodano: 2008-02-04, 09:11 ]
Sesja z Kościoła :ico_haha_02:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mojego brata dziewczyna jak się rozszalała z aparatem to mamy 80 zdjęć z samego Kościoła :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-02-04, 09:20 ]
Kubuś z matką chrzestną
Obrazek
I ojcem chrzestnym (moim bratem)
Obrazek
Z jedną babcią
Obrazek
i z drugą
Obrazek
Obrazek
i moją matką chrzestną :ico_haha_02:
Obrazek

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2008, 11:16

Teraz widać na tych fotkach ten komplecik. Bardzo mi się podoba.
A fotek nigdy za wiele hihi

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2008, 11:31

kilolek, super foteczki! I Kubuś jaki dzielny :ico_brawa_01: Na dzieciaczki to kościół uspokajająco działa- jeszcze nie słyszałam od nikogo,że któreś się darło. Czyli z Twoją piersią już ok i możesz karmić?

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 15:31

Czyli z Twoją piersią już ok i możesz karmić?
myślę, że tak. Na razie karmię choć boli jak cholera. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2008, 22:20

kilolek, no to super! Pewno za parę dni wszystko już będzie w porządku. A Kubuś pewno mega zadowolony?

lidziasc
Wodzu
Wodzu

05 lut 2008, 23:49

super ze chrzciny sie udaly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zdjecia rewelacyjne-jak zawsze.kubus sliczny chlopczyk i brawo ze taki dzielny.
a co do 3 latki....hmmm sama mam codzien tajfun w domu.mam pomalowane sciany,ubabrana czekolada tapicerke w nowym wypoczynku itd...ale cholerka w gociach to ja pilnuje jak oka w glowie bo wiem jaki z niej szkodnik :-)
nie rozumiem zachowania takich rodzicow tak jak rodzice tych blizniakow u madziorkihihi siedza i sie smieja a dzieci demoluja komus chate :ico_puknij: no sorry :ico_noniewiem: :ico_zly:
poczekajcie az wasi dorosna-pojdziecie do nich na imprezke i dzieci zrobia odwet jestem pewna ze beda zli niezadowoleni itd :ico_oczko:

a jak zrobila guza malusiemu i to atrakcji dnia?????????????????? :ico_zly: :ico_zly:

a ja.chyba bede miala prace :ico_brawa_01:

bede na recepcji w lekarskiej spoldzielni pracy-czyli prywatnej przychodni na samym rynku krakowskim :-)
tramwajem ok 15 min od domu :-)
na poczatek bede miala 3-4 dni szkolenia,potem dostane umowe na czas probny 2-3 mies.
mam nadzieje z emi ja przedluza potem i bedziemy mogli pomyslec cos o :ico_ciezarowka:
rozmowa trwala ok 45 min byly 3 panie pytaly mnie o doswiadczenie,co potrafie itd.potem staraly sie przedstawic prace z jak najgorszej strony ale wlasciwie to sie nie boje wcale :ico_haha_01: tylko ze tam bede pieniazki za wizyte zabierac a kasy fiskalnej i obslugi kart platniczych nie znam :ico_noniewiem:

jestem dobrej mysli tylko jedna pani tak spod byka na mnie patrzyla :ico_placzek:
chyba sie boji czemu mnie zatrudniaja-ze moze ja wygryze czy cos???? :ico_puknij:
niezbyt mila ale za to inna spoko.beda 2 starsze panie <po 40stce> i jakas mlodsza...a ja sluchajcie.....chyba mam prace :ico_brawa_01:

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2008, 09:22

:ico_kawa: ??

lidziasc gratulacje, gratulacje Moja Droga. Super, że wszystko się ułożyło z pracą a kobiety to tak mają, że jak ktoś nowy się pojawia to zaraz źle patrzą. U mnie w pracy panie ze stażem na początku próbowały sobie mnie ustawiać ale ja im jasno powiedziałam, że szans na to nie mają. To, że pracują dłużej ode mnie nie daje im żadnego prawa do tego, żeby nami pomiatać. No i się skończyło... Wiedzą, ze ja sobie naskakać nie dam hihi

kilolek super, że obyło się bez zabiegów i cięcia. Dzieciaki jednak mają tę cudowną moc ssania, które leczy wszystko :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

06 lut 2008, 09:41

aga0406, dzieki za slowo pociechy.w mojej pierwszej pracy wszystkie zaczynalysmy od poczatku bo sklep jeszcze byl w budowie itd..wiec spoko bylo.potem jak awansowali kilka z nas to byly tez male zgrzyty-bo najpierw bylysmy kolezanki a potem trzebabylo rzadzic kims :ico_noniewiem:
ale spoko tez sie ulozylo.mialam zgrana fajna ekipke.
w tej pracy co 2 tyg temu sie szkolilam tez spotkalo mnie b mile przyjecie,a tu blee taka zolza na dzien dobry.oby to tylko pierwsze mylne wrazenie :-D

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

06 lut 2008, 11:33

a jak zrobila guza malusiemu i to atrakcji dnia?????????????????? :ico_zly: :ico_zly:
no normalnie z bańki mu wyjechała i to 2 razy!!! :ico_zly: za pierwszym razem tylko się skrzywił w podkówkę i zrobił wielkie oczy no to mu poprawiła aż się rozpłakał :ico_zly: a co zrobił jej tatuś???? Zdjęcie na pamiątkę!!! :ico_zly:

Lidziasc gratuluję pracki. Trza to oblać :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2008, 13:17

a co zrobił jej tatuś???? Zdjęcie na pamiątkę!!!
:ico_olaboga: co za pacan! Normalnie w szoku jestem :ico_szoking:

lidziasc, :ico_brawa_01: super,że Ci się udało! A tą babą się nie przejmuj :ico_oczko:
A ja wczoraj też złożyłam podanie,ale nie robię sobie złudzeń.

Wróć do „Kącik dla rodziców”