Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 10:44

cześć kochane :-D
EWASIEK to przeżyliście biedulko :ico_olaboga: niech twój misio do zdrówka wraca :-) mi jak lekarka powiedziała że małemu w płucku lewym brzydko słychać to aż łzy mi się pokazały, bo jak dziś powie że nie ma poprawy to też do szpitala :ico_placzek: ale on już nic a nic nie kaszle to może będzie dobrze :ico_noniewiem: modlę się o to :ico_noniewiem:

EVE piękne zdjęcia :ico_brawa_01: i mamusia i synek śliczni :ico_brawa_01:

DOMINISIA dobrze masz z tym martini :ico_oczko:

MAMOZUZI cały czas o tobie myślałam, czy się pojawisz wiesz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ja wczoraj znów się z nim sprzeczałam :ico_zly: uwierzcie naprawdę chciałam się z nim dogadać, ale on uważa że to on decyduje o wszystkim i ja mam robić tak jak powie :ico_puknij: wczoraj napisał żebym sama leciała do Anglii z synem, a Julcię zostawiła w Polsce, bo przecież W. nie jestjej ojcem :ico_puknij: kretyn :ico_puknij: ja mu napisałam że mam dwoje dzieci a nie jedno :ico_zly: jak W. od dwóch lat wychowuje ze mną Julcię to nic nie znaczy? :ico_puknij: on w niczym mi nie pomaga, idiota :ico_puknij: jakie mam teraz podziękowanieza to że Julcia jest do niego nastawiona dobrze, go kocha i o nim pamięta :ico_olaboga: przecież jakbym chciała to mogłabym mu o nim niestworzone rzeczy opowiadać i tak by myślała :ico_noniewiem: on znów mnie wyzywa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: pisze ze nigdzie nie pojadę i hu... :ico_puknij: postanowiłam już że złożę wniosek o uregulowanie widzeń :ico_noniewiem: wiem że on będzie mnie oczerniał na wszystkie sposoby....taki jest...a teraz ma troszkę więcej pieniążków to czuje się królem....nie wspomnę, że zarabia ok 7000 na rękę, a alimentów daje mi 200-300 zł, ale nie będę wnosić o podwyższenie, mam jego kasę w nosie....

teraz kończę, bo muszę z Darusiem do lekarza lecieć, trzymajcie kciuki dziewczyny :ico_sorki:

MAMOZUZI :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: tak zadzwonię póżniej do paszportowki i się dowiem :ico_noniewiem:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 lut 2008, 11:17

lekarka powiedziała że małemu w płucku lewym brzydko słychać to aż łzy mi się pokazały, bo jak dziś powie że nie ma poprawy to też do szpitala
obys aga nie musiala isc z malym do szpitala, trzymamy kciuki.
A ten twoj byly mąż to faktycznie idiota. :ico_puknij: lepiej chyba bedzie jak wszystko soadownie uregulujesz, a co do kasy to powienien placic ci wiecej skoro tyle zarabia, wkocu to jego coreczka i niech na nia placi, ja bym mu nie odpuscila, szczegolnie po tym jak sie do ciebie odzywa, palant

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2008, 11:25

ewasiek, mam nadzieję,że z Michałkiem już dobrze i że nie będzieicie musieli znowu zostawać w szpitalu. Biedne Dzieciątko!

agnieszka01.04, pisz koniecznie co z Darusiem! I oby ominął Was szpital!
Szkoda słów na Twojego byłego :ico_olaboga: Nawet nie warto z nim rozmawiać- załatw to sądownie. Żeby on Ci warunki dyktował :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

04 lut 2008, 11:38

Ewasiek miałam łzy w oczach jak czytałam o tym szpitalu,biedny misio,nie wyobrażam sobie jak w taką malutką rączkę wbić wenflon :ico_placzek: :ico_placzek: mam nadzieję że już będzie oki i nie będziecie musieli tam wracać.

Agnieszka ja uważam tak jak dziewczyny że musisz iść ustalić to wszystko sądownie i wyższe alimenty też.No co za nonono z niego,widzi się z Julcią tylko kilka razy w roku,płaci Ci tylko 200-300zł i myśli że jest najlepszym ojcem na świecie i mu wszystko wolno :ico_zly: :ico_zly: nie daj się mu,trzymam kciukasy za Ciebie i za Dariuszka też żeby z płuckami było oki.Wierze że dasz sobie z nim rade.

Ciekawe jak Eve w pracy,na pewno myśli ciągle o Szymku,trzymaj się,i ty Eska też.
Dominika podziel się z nami koleżankami tym martini!!Hi hi,chętnie bym wypiła sobie lampeczkę,uwielbiam martini :-D :-D

Eve śliczny chłopak z Szymka i ma super rajstopki,gdzie kupiłaś??A powiem Ci że masz bardzo ładne włoski,śliczny kolorek i ścięcie :ico_brawa_01: Ja muszę iść do fryzjera i zmienić coś bo już mam dość moich włosów i kolor mi tez ostatnio nie wyszedł :ico_placzek: ,ale to na święta dopiero bo teraz to by chyba wszystkie wypadły.

Dzisiejsza noc znów tragiczna.Wiecie Kacperek kiedyś przesypiał całe noce,budził się najwyżej raz,więc nie wiem co teraz się stało.O 6 zaczoł płakusiać to zrobiłam mu butle i wypił i tak o 7 się obudził.Wietrze wieczorem pokój żeby mu się dobrze spało,nie wiem co jeszcze mam wymyślić.Może tak jest bo nie wychodzimy na spacer,no ale jeszcze nam niewolno,za kilka dni dopiero,mam nadzieję że to to.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2008, 11:41

A Zuzia dziś budziła się dwa razy i pobudka o 7.20 :ico_olaboga: A już tak fajnie było,mmm... Dała mi pospać trzy tygodnie!
Dominisia jestem pracownikiem administracji w firmie udzielającej pożyczek.

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lut 2008, 12:46

Wiecie Kacperek kiedyś przesypiał całe noce,budził się najwyżej raz,więc nie wiem co teraz się stało.O 6 zaczoł płakusiać to zrobiłam mu butle i wypił i tak o 7 się obudził.Wietrze wieczorem pokój żeby mu się dobrze spało,nie wiem co jeszcze mam wymyślić.
Mam dokładnie to samo i trwa to już miesiąc :-D My też próbowaliśmy już wszystkiego i nic nie działa. Chyba zostało nam tylko pogodzić się z tym :ico_olaboga:
Martwi mnie tylko, że już od trzech dni budzi się rano z płaczem. Tak między 4 a 6 :ico_szoking: Zastanawiam się czy nie iść do naszej lekarki. Może ona coś zaradzi bo to chyba niedobrze, że te ich brzuszki nie mają kiedy odpocząć :ico_noniewiem:

ewasiek, współczuję bardzo. Biedne to Twoje Maleństwo ale najgorsze już pewnie za Wami i teraz będzie już tylko lepiej. Wiem, że w niektórych szpitalach nie ma żadnych udogodnień dla Mamuś ale przynajmniej mogłaś z Nim być. Kiedyś zabierali dziecko i koniec. Moja mama przez tydzień mnie nie widziała. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji :ico_olaboga: Powodzenia, dzielna z Ciebie Mama :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 lut 2008, 12:53

ania, dzieki za slowa pocieszenia, ja tez nie wiem co bym zrobila jakbym musiala go tam zostawic i jechac do domu. wazne ze maly wyzdrowial. jeszcze tylko kontrol i mamnadzieje ze to za nami.

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 lut 2008, 14:56

Ewasiek oj wiem co musialas przezywac, ja bylam z jasiem tylko jeden dzien w szpitalu a i tak bylo strasznie, chociaz jak pisalas o warunkach to ja chyba moge stwierdzic ze my to w hotelu bylismy... Najwazniejsze ze jest juz lepiej!!

Ja zabieram sie teraz za obiadek wiec napisze pozniej wiecej! U nas jedna pobudka w nocy o ile 7 rano mozna nazwac noca :-D Jasiu zasnal wczoraj ok.22, a dzisiaj wstalismy kilka minutek przed 10. Wrocilam wlasnie ze spacerku i zakopow. Dostalam okres i musialam leciec kupic sobie cos slodkiego bo inaczej by mnie chyba skrecilo!

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lut 2008, 15:40

Jasiu zasnal wczoraj ok.22, a dzisiaj wstalismy kilka minutek przed 10.
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Co ja bym dała żeby sobie tak pospać :ico_szoking:
jak Ty Dominisia to robisz? Mnie by tylko połowa takiej nocy wystarczyła :ico_spanko: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 17:39

no jestem :-)

pierwsze to że z Darusiem wszystko już ok, ma antybiotyk brać do jutra i już dziś mogłam iść z nim na spacerek bo śliczna pogoda :ico_brawa_01:

reszta później....bo się budzi po drzemce...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”