asika82
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 09:56

Witam!
Myszka gondolke też mamy ale na takie szybkie akupy to fotelik na stelaż i już. Oczywiście na spacerek to tylko gondolka żeby mały nie był taki pozwijany w foteliku przez dłuższy czas.
Ja już po glukozie i to było nic takiego! Nastawiłam się, że będzie tragiczne a to tylko słodkie i nic więcej.

[ Dodano: 2008-02-04, 08:59 ]
http://www.allegro.pl/item305036245_h_n ... 0_100.html te ręczniczki są fajne bo duże. Ja pamiętam, że jak kąpałam Kamke to sie wkurzałam bo reczniki były za małe takie 80x80. Chyba się skusze na zielony

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2008, 10:08

heja
goska znowu w szpitalu:(w nocy złapały ja nerki i skurcze ,dostala juz kroplowke i zastrzyk na płucka teraz czeka na wyniki i na konsultacje z urologiem :ico_placzek: :ico_placzek:
mi week zlecial nawet fajnie teraz zmykam do pracy po papiery dla zusu a potem jade do rodzicow do matiego,jak gocha cos napisze to dam wam znac wieczorkiem

asika82
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 10:18

Jejku ale ta Gośka biedna! Pewnie zamiartwia się o Tosie, jeśli podoali jej leki na rozwój płuc to pewnie szykują ją na wcześniejszy poród tak?

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2008, 10:21

asika82, miejmy nadzieje ze nie ale ona jeszcze sama nic nie wie dokladnie,ma mi dac pozniej znac co i jak .biedna bo sama tam musi byc bez meza kurcze przekichane tak ale dzielna jest na pewno bedzie wszystko oki
asika82, reczniczek sliczny ,ja mam jeden po matim ale jeszcze drugi nowy chce kupic.

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

04 lut 2008, 10:22

Jejku ale ta Gośka biedna! Pewnie zamiartwia się o Tosie, jeśli podoali jej leki na rozwój płuc to pewnie szykują ją na wcześniejszy poród tak?
ojej, a myślałam że już bedzie u niej dobrze. a w którym tc ona już jest?

asika sterydy na rozwój płucek dają zapobiegawczo ,żeby wraszie wczesniejszego porodu dziecko miało rozwinięte płucka, Ja w pierwszej ciąży jak miałam delikatnme skurcze w 30tc to tez dostałam i nakaz leżenia do 34tc.

[ Dodano: 2008-02-04, 09:25 ]
doszperałam się, czyli jest w 30tc, musi choć te 4 tygodnie dotrzymać i bedzie dobrze.

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 lut 2008, 13:47

Hej, u nas w sobotę byli goście na ostatkach. Jak zawsze było sporo śmiechu :-D Poza tym weekend spokojny.
Fajną mamy pogodę dzisiaj co? Ja to bym strasznie chciała już wiosnę. Zima zawsze mnie przytłacza. W tym roku trochę mniej, bo mam mój mały powód do radości :-D

Zakupy mam już praktycznie zakończone (została tylko wanienka).

Nie mogę się doczekać piątku. Idę na USG 4D :ico_brawa_01: Tak się stęskniłam za widokiem mojej córci...

Szkoda mi Małgośki. Biedna pewnie się stresuje... Trzymam mocno kciuki ze wszystkimi kwietniówkami.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

04 lut 2008, 14:15

Myszka_, fajny masz ten brzunio, dość wysdoko, pewniew stąd masz nieraz problemy żółądkowe. Chyba aby w tyłek ci weszło, bo z tego co p[amietam to ty chudzina jesteś.

[ Dodano: 2008-02-04, 07:13 ]
Emma, to szkoda, że się nie udało z tymi ogrodniczkami, ale jeszcze pewnie trafisz na coś fajnego
już mam na allegro upolowałam, co prawda używane Nexty ale mają być jak nówki :ico_haha_01:
no poszerzyły mi sie trochę biodra, ale w sumie nie bardzo, za to w uda mi trochu poszło, ale jakoś mnie to nie dziwi - bo to u mnie takie "problemowe" miejsce więc tylko na to czekałam, ale ogólnie nie ma źle - chyba hehe :-D

asika, fajne te okrycia i ładne takie żywe kolorki :ico_brawa_01: ja też muszę sobie jedno dokupić i właśnie to większe kupię, bo mam jedno to 80x80.

Edit a Ty kochana dawno się fotkami nie chwaliłaś :(
biedna Małgośka, ale jak ma bóle nerkowe to skurcze mnie nie dziwią, bo jak w szpitalu byłam, to dziewczyny co miały akcje z nerkami miały też skurcze, dostawały zastrzyki przeciwbólowe przy atakach żeby skurczy nie było, ale się biedne nacierpiały, żal mi Małgośki :ico_olaboga:

Monia, to czekamy z Wami do piątku i prosimy o fotki z USG :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

04 lut 2008, 14:16

Idę na USG 4D
ale fajnie, koniecznie musisz się nam pochwalić zdjęciami.

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 lut 2008, 14:56

No kochane, myślę że tym razem się pochwalę fotkami :-D

Kurde, jakaś skopana w sensie dosłownym jestem dzisiaj... Aż czasem zaboli kopniak...

A macie jakiś sposób na zgagę??? Help! Już nie mogę tego znieść :ico_placzek:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2008, 15:00

mamamonia napisał/a:
Idę na USG 4D
ja tez zazdroszcze tez chcialamisc alenie wiem czy przez te mojeostatnie wydadkiwyrobie z kasa :ico_noniewiem:
ja w pracy zaswiadczenie do zusu zalatwilam,po drodzekupilam 3 pary spioszkow i sliczna czapusie dla dzidzi teraz jestem u rodzicow u matiego tzn mati juz na polusmiga a podobno sie za mamusia ztesknil hehe
Edit a Ty kochana dawno się fotkami nie chwaliłaś :(
wlasniewiem ale tyle oststnio na glowie ze czasu mi na foty brakło a brzuch juz mam taki wielkize pasuje strzelic ku pamieci pare :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”