emilia7895 pozdrow i ode mnie nasza Asieb i malego jej syneczka.. ach jak cudownie.
dzis bylam u tej baby, przyjmuje od 12 do 18, i wszystkich umawia na 12, wiec przyjechalam na 12 zgadnijcie o ktorej weszlam do gabinetu. ... o 15.15 myslalam ze mnie tam trafi na miejscu, na dodatek balam sie ze z glodu tam umre.. i co.. cala wizyta moja trwala 5 minut, spisala wyniki mojego cukru dala recepte na paski i wszystko co mi zrobila, cale szczescie nie gadala nic ze trucizne podaje. nastepna wizyta 25 lutego.
A ja teraz cały czas mam ochote na owoce kiwi z tym , że przesadziłam wczoraj bo zjadłam 5 szt i mnie tak poźniej w kibelku przegoniło że myslałam że mi brzuch pęknie
Kamila torun super mas zbrzusio. Bardzo zgrabniutki Brawa!!!!!!!!
Dobrze, że asia ma już wszystko za sobą i dobrz zę dzidzia zdrowa i wcale ni etaka mała.
Dona, Sylwia.O., dzieki dziewczynki... no faktycznie pepuch to jak antenka od beretu sterczy wiecie mieszkam w miescie Rydzyka to moze dlatego hihihi, ale juz od momentu gdy brzusio sie zaokraglil pepuch mi wyszedl ...
a propo materacyka nam polecono kokos pianka kokos i taki kupilismy nasz jest bialy