Witam was
wczoraj tak pozno wrocilam do domku ze nie chcialo mi sie juz nic robic zasnela jak nie papietam kiedy super,ale to ze zmeczenia.
bylam wczoraj u lekarza nie robila mi USG ale mnie badala od ostatniej wizyty przytylam znow 4 kilo
cisnienie mialam dobre i wyniki tez, słuchalismy wczoracz jak bije serduszko naszej coreczki,bilo 140 wiec super sluchalismy okolo 1 minuty mogla bym przy tym usnac haha. a tak poza tym dobrze dziecko ustawia sie powoli juz w kanele rodnym bo troche mnie bolalo to badanie wiec zapytalam i mi powiedziala ze od tego. Pytalam tez o ten twardy brzuszek, jak wstaje lub ide no wiecie, i nic nowego mi nie powiedziala tylko to te to skurcze przepowiadajace i niestety beda one coraz czesciej i coraz bardziej bolesne
Oczywiecie pozdrowienia dla Asib i jej synka nie jest wcale taki maly 2,5 to sporo, ja mam wizyte juz za 3 tygodnie wtedy bede miala USG. juz sie nie moge doczekac,a teraz ide posprzatac
zuzia dzis berdzo ruchliwa wczoraj sie wyspala w samochodzie a dzis bryka. trzymajcie sie kochane, acha wkleje zaraz brzuszek papa.