Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 lut 2008, 13:23

Witajcie robaczki,
jak tam wyspane, ja nie bardzo ale co zrobic, coś mnei brzusio pobolewa, tzn. raz troszku ciągnie a innym razem spoko, nie jest to ból uciążliwy, raczej dziwny mam takie uczucie jakbym miała prawą stronę troszkę naciągniętą
Mojego mężulca choróbsko mi zbiera :ico_chory: , walczy z nim twardo ale z dnia na dzień jest gorzej, jutro idzie do lekarza, powypychali w pracy wszystko co pilne, to mają spokojniejsze dni, gadał już z przełożonym i idzie się korować moje biedaczysko

Co do wózków, to wszystko kwestia gustu :ico_oczko:
noi też dużo zależy od wykonania wózka, bo np. mi i mojemu Piotrkowi 3 kołowce nigdy się nie podobały, ale Quinny Speedi jest fajnie zrobiony to nam sie spodobał :-D
ale jak już wspomniałam kwestia gustu, najważniejsze żeby były lekkie w prowadzeniu, wygodne dla naszych szkrabów i żeby sprawdzały się w różnych warunkach - bo jak wiadomo różnie bywa hehe :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2008, 13:32

Myszka_, duzo zdrowka dla mezusia!!!!!!!!!
najważniejsze żeby były lekkie w prowadzeniu, wygodne dla naszych szkrabów i żeby sprawdzały się w różnych warunkach - bo jak wiadomo różnie bywa
dokladnie tez tak mysle.
zmykam na jakies zakupki bo sie wyzbierac dzis nie moge a obiad pasuje jakis zrobic :ico_oczko: moze spagetty???hm nie mam pojecia

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 13:41

witajcie, dziewczyny :-)

wózki trzykołowe też mi się nie podobają, ale oczywiście wszystko kwestia gustu i wygody przede wszystkim! :-)

Nocka moja dzis cięzka była. Mały się tak wiercił. że się śmieję, że on już wyjscia szuka :-D i muszę go chyba nakierowac "ciepło-zimno" do wyjscia g:D nie spałam prawie cała noc, non stop do kibelka, teraz to już latam bardzo często, po prostu czuję, jak mi się opiera na pęcherzu :597: no średnio przyjemne to jest, ale kocham tą moją dzidzię, więc wybaczam :-D NOga w żebra wplątana to też ciekawqe zjawisko, albo grzebanie po wątrobie czy żoładku :ico_olaboga:

A Wam po czym jezdzą dzieciaczki Wasze? :ico_szoking: :-D

[ Dodano: 2008-02-05, 12:42 ]
edit53, spagettti jest dobre :-) tym bardziej, ze jutro sroda popielcowa i ponoc nie wolno mięsa, wiec trzeba będzie wymyslic jakies racuszki albo cuś bezmięsnego :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 lut 2008, 14:03

edit53 pisze:Myszka_, duzo zdrowka dla mezusia!!!!!!!!!

dziękuję!!

spagetti dobra rzecz :-D

Anuszka pisze:A Wam po czym jezdzą dzieciaczki Wasze? :ico_szoking: :-D

mój mały nisko ułożony więc boksy po pęcherzu to dla mnie nie nowośc, ale tak jak napisałaś z miłości wszytko wybaczę :-D

Anuszka pisze:jutro sroda popielcowa i ponoc nie wolno mięsa, wiec trzeba będzie wymyslic jakies racuszki albo cuś bezmięsnego :ico_haha_02:

mama właśnie z zakupów wróciła i kalafior kupiła -pyyycha, ale dla mojego męża muszę coś innego wymyśle bo on wybredne stworzenie - tak jak i ja :-D
ale jak kalafior uwielbiam dla niego jest fe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2008, 14:29

Anuszka pisze:A Wam po czym jezdzą dzieciaczki Wasze? :ico_szoking: :-D
mnie to po pecherzu tak wali ze nieraz co 5 minut do kibla musze isc :ico_olaboga:
Anuszka pisze:jutro sroda popielcowa i ponoc nie wolno mięsa, wiec trzeba będzie wymyslic jakies racuszki albo cuś bezmięsnego :ico_haha_02:
no niestety a ja zadnych sledzi nie jadam i zawsze mam problem co jesc w tym dniu :ico_olaboga: dobrzeze sery zołte wymyslili i pomidorki :-D :-D

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 lut 2008, 15:39

A ja dziś robię pizzę. Sama ją zrobię od A do Z :-D Właśnie byłam w sklepie po składniki.

Moja kruszyna kopie gdzie się da. Wiem na pewno że w pęcherz bo to czuć natychmiast, natomiast ciężko mi rozpoznać w co jeszcze :-)

Dziewczyny, mam strasznie brudne okna. Dziś mąż zdjął mi firany do prania i się przeraziłam... :ico_olaboga: Muszę znaleźć kogoś do mycia tych okien, bo sama nie dam rady... Chyba zaraz będę wyczajać jakąś panią z Ukrainy....

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2008, 15:53

mamamonia pisze:Dziś mąż zdjął mi firany do prania i się przeraziłam...
niech maz poprzeciera okna ty sie juz nie mecz z nimi :ico_nienie:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 lut 2008, 15:58

edit53 pisze:
mamamonia pisze:Dziś mąż zdjął mi firany do prania i się przeraziłam...
niech maz poprzeciera okna ty sie juz nie mecz z nimi :ico_nienie:

Oj ciężko faceta do mycia okien zagonić, a i dokładnie tego nie zrobi... Poza tym trochę mi go szkoda, że cały week pracuje, a w sobotę jeszcze bym go miała do okien zagonić...

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2008, 16:02

mamamonia pisze:Oj ciężko faceta do mycia okien zagonić
oj to prawda :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 17:18

mamamonia, ja umyłam wczoraj sama powolutku, nie wie wiem skad mialam siłe :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”