Kasi.k, jeszcze jeden link. Bardzo lubie tam zagladac, tylko malo korzystam jak narzazie
http://www.wholesomebabyfood.com/
Rybciu, ja niestety mam tylko dostep do informacji dla rodzicow, nie dla lekarzy, dlatego nie wiem , ale moze wymaz z gardelka dalby obraz sytuacji. Maya nie miala zadnych wymazow, moze lekarz z marszu tak zdiagnozowal skoro ok. 80% przypadkow to wlasnie wirus a nie bakteria jest przyczyna zmian na oskrzelach u dzieci w tym przedziale wiekowym. Zwlaszcza, ze wczesniej antybiotyk nie pomogl, tylko straszne spustoszenie wyrzadzil w organizmie. Te inhalacje moze sa uciazliwe, ale na dluzsza mete naprawde skuteczne. Zycze zdrowka i trzymam kciuki , zeby to byl ostatni lekarz Andrzejka i zeby do niego baaaardzo rzadko zagladal. No i super, ze alergia przegoniona
Caro,

dobrze ze zrezygnowalas z tej diety. Dbaj o siebie!!!!! Dietka moze chwilke poczekac i moze lepsza od tej kopenchadzkiej bedzie niezawodna MZ

, ale to dopiero jak twoje serducho uspokoi sie. W sumie w bardzo krotkim czasie zgubilas 10 kg i chyba Twoj organizm zaczal sie buntowac.
[ Dodano: 2008-02-05, 14:18 ]
Syla, wypoczywaj ile sie da

Wielkie gratulacje dla prawie chodzacej Martynki za 5 zabek
Kamelek, ja tez widze Twoje posty
Kolka, zelaznych nerwow zycze, bo jak mowi
Katrin "oni sa z Marsa"
[ Dodano: 2008-02-05, 14:26 ]
No to teraz ja bede sie chwalic

, Majusiak mowi mama i tata; "chodzi" kolo mebli i scian; robi kosi-kosi, pa-pa, halo; przedwczoraj podciagnela sie na krzeselku do karmienia tak ze nogi wisialy w powietrzu

. Robi sie z niej maly lobuz, ale za to jaki kochany

(bo moj

) Tylko jesc nie chce, jak wiekszosc kwietniakow

.
Wszystkim zycze duzo zdrowka!!!