ojej a czemu dziewczyny do szpitala jadą?? Coś się dzieje niedobrego?
3mam kciuki zeby wszycho było ok!
Kamilko jak ty się zmieniłaś od ślubu
no w szoku jestem totalnie
Ślicznie wyglądasz!
Kamila1982, a ta koleżanka tak chce być odwiedzana?
U nas np lekarze mówią, że do szpitala najlepiej zeby przyszła tylko najbliższa rodzina (o ile nie mogą się powstrzymac przez te 3 dni). A znajomych i dalszą rodzine przyjmowac dopiero w domu i też nie od razu. Po pierwsze dzieciątko jest narażone na zbyt wiele bodźców, wirusów i bakterii(kazdy z nas nosi je na ubraniach, ma na skóze etc) i moze sobie z nimi nie poradzić. poza tym zwyjkle kobiety nie maja ochoty na odwiedziny w szpitalu. Ja np jak się osłuchałam o obowiązkowym wietrzeniu krocza czy biustu to raczej nie miałabym ochoty,zeby mnie ludzie oglądali
Powiedziałam mężowi,zeby mi nie sprowadzał żadnych nadprogramowych gości do szpitala
Tak Ci tylko piszę, żebyś się moze postawiła w miejscu tej koleżanki.... no chyba,ze Was zapraszała to inna piłka
[ Dodano: 2008-02-05, 18:07 ]aj tak jeszcze od siebie dodam, że mi sie wydaje, że w szpitalu się zostaje te kilka dni,zeby wrócic do formy, zeby maluszek się oswoił ze światem i zeby byc pod kontrolą w razie jakichs powikłań poporodowych. Chyba nie bedę za bardzo ucieszona jak do kobiet, z któymi bede lezała co chwile ktos bedzie przychodził. Wyobraxcie sobie,ze po cieżkiej nocy wasz maluszek akurat zasypia, a wy wreszcie macie czas odpoczać, a tu wpada szalona rodzinka sasiadki z łóżka obok i wybudza małego ze snu
Ja tam za siebie nie ręczę