BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 lut 2008, 14:18

Kurcze Frydziu nie mam pojęcia :ico_noniewiem: ale będe razem z Tobą trzymać kciuki żeby to nie było nic poważnego, biedne maleństwo....

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 14:34

Niekiedy lekarze nastrasza a pozniej jest wszystko dobrze,mam nadzieje ze tak bedzie :ico_noniewiem:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

05 lut 2008, 15:06

Frydza pamietam jedna dziewczyne z tt ,jak byla w ciazy tak ja nastraszyli,ze dziecko chore ,ze komory w mozgu powiekszone ...a dzidzia zdrowa sie urodzila :ico_brawa_01: Basiu to straszne co napisalas,podobnie zmarla moja babcia,polozyla sie na chwile w czasie gotowania zupy i juz sie nie obudzila...miala wylew do mozgu,jakis krwiak pekl :ico_placzek: kurcze ,jakie to smutne ............taka mloda kobieta i tego synka zal :ico_olaboga:
Jasniedzieki,Oli wstal ,basen dla maluchow od 14.30 wiec niedlugo idziemy :ico_brawa_01: ciekawe jak bedzie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Alineczq

05 lut 2008, 15:30

czesc :))

Dla wszyustkich solenizantów sto lat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

I my tez stawiamy za Wanesski 7 miesięcy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Przelieciałam pobieznie pościki :)
Kamilko fajnie, ze wyjazd się udał :)

Madziorka gratuluję dachu nad głową :-D

Asiulka nie martw się tak, będzie wszystko ok , napewno :ico_oczko:

Basiu..tragedia normalnie co piszesz... nie wyobrazam nawet tego sobie... :ico_placzek:

Frydza ja nie wiem czy to groźne, ale dzidiza przeciez ma jeszcze czas by się zmieniło wszystko!! Będę trzymać kciuki :ico_sorki:

A my co drugi dzień wystukujemy łyzeczką ząbki i tak nastukaliśmy w ciągu 6 dni 4 zęby :-D :-D :-D :-D :-D i takim sposobem mamy hodowlę 6 zębichów :-D :-D :-D :-D

Kurcze muszę lecieć..tak jakoś zajęta ostatniuojestem, w dodatku Karol okupuje cały tydzień komputer :ico_noniewiem:

Potem moze napiszę więcej :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-05, 14:52 ]
Ach no i oczywiście..
dzioeciaki są przesssssssssssssssssłodkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

05 lut 2008, 16:09

Alinko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa dla Waneski za ząbki

Frydza trzeba wierzyć że bedzie dobrze a nie poddawać się czarnym myślim, trzymam kciuki za szwagierkę i jej dzieciątko

Edytko cieszę się że mogłam pomóc

A ja wczoraj wieczorem, jak Emi zasnęła, szybko przygotowałam romantyczną atmosferę w domu, wiecie swiece od drzwi do pokoju i takie tam bajery, żebysmy sobie z M. przypomnieli jak to kiedyś było, i naprawde spędziliśmy cudowny wieczór we dwoje.
Potem Emi nie dała nam spać, ciągle sie budziła, brzuszek jej dokuczał, niestety nie może jeś deserku: jabłka z jagodami
Ale wieczór uroczy, powspominaliśmy sobie i myślę że za jakiś czas "sprzedamy" Emilkę chrzestnej na weekend i gdzieś pojedziemy żeby pobyć we dwoje i odbudować to co się popsuło

Awatar użytkownika
magda26

05 lut 2008, 16:52

Witam :):

Na poczatek dla wszystkich solenizantów :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Frydza mam nadzieje ze z bratowa a raczej z jej dzidziusiem bedzie ok....w sumie ma jeszcze troche czasu aby wszystko sie jeszcze wykształciło a po drugie ja na 100% nie wierzyłabym w USG :ico_oczko:

BeWu straszna tragedia ...tak jak piszesz cała siła teraz w tacie bo chłopiec potrzebuje opieki a teraz w szczegolnosci milosci i wsparcia :ico_pocieszyciel:

Asiu pewnie o miłosc i uczucie zawsze trzeba dbać ...ja z moim P tez przechodzilismy jak urodzil sie Marcinek trudne chwile ...sama nie wiem jak do tego doszło..ale juz jest lepiej :-D

My po chrzcinach pojechalismy wczoraj sami tzn ja i Marcinek P nie pojechal ( kłótnie z tesciami czyli jego rodzicami) powiedzialam nie wtracam sie niech załatwaiaj sami.
Impreza w miare ok fajnie bylo wypilam pare lampek winka i milusio gawedzilismy i jedlismy hehe

A jutro mam wizyte tesciow :ico_olaboga: bo ida do urzedu cos zapłacic a ze my mieszkamy obok to wpadna na kawke ech niech im bedzie :ico_oczko: :ico_oczko:

Moj P ma popołudniówki wiec sami jestesmy popołudniami no to dzisiaj umyłam okna .....bo u nas wiosna pelna geba :723:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 18:44

hej
nasz net na dziko dziala codziennie od 15:18 dokladnie hehe
akurat wracam do domu, i za niespelna pol godzinki jestem wsrod zywych hihi

pewnie ktos wylacza z pradu modem kiedy wychodzi. ale dobrze ze szybko wraca do domu hihi

bewu wstrzasnela mna ta okropnie smutna historia. strasznie mi przykro.. i baaardzo zal chlopca.. ach jakie zycie bywa okrutne i nieprzewidywalne :ico_placzek:

frydza ja tez mocno wierze ze dominis bedzie zdrowy.. strasznie wspolczuje bratowej, co ona biedna teraz przechodzi.. :ico_placzek:

alinko no to gratulacje dla zeboli hihi
czy jest jeszcze jakis czerwcowy/lipcowy maluch bez zebow oprocz leonka? :ico_oczko:

my jestesmy dopiero na etapie poszukiwanie krzeselka do jedzenia dla lelka
chce jakies porzadne,
babcia dala kase wiec szalejemy hihi
myslalam o chicco
co mozecie polecic?
interesuje mnie plastikowe z kilkoma pozycjami do siedzenia/lezenia, na kolkach, skladane
widzialam jedno super
ale kolor mi nie pasi.. :ico_puknij:

asiulka super pomysl... z tym romantycznym wieczorkiem hihi

dziewczyny a czy ten syrop hydroxine czy jakos tak jest na recepte?
to jest to czego nam trzeba :ico_brawa_01:
dzis rano chcialo mi sie juz plakac.. i zalilam sie adasiowi ze dosc mam macierzynstwa :ico_wstydzioch:

jezu jak ja nie lubie takie przerywanego snu
co innego gdyby leos obudzil sie na chwilk
zjadl i zasnal jak niegdys
a on nad ranem kweka.. nawet krzyczy

dopiero jak wezme go do lozka i dam cyca to zasypia..
i to niejednoktornie wybudza sie na nowo
no tragedia

dzis udalo sie ze zasnal jak kamien przed 7 i tak do 9 hihi ufff
w ub tyg bylo dobrze to znow teraz sie rozregulowuje

momentami wcisnelabym mu czopka w pupke
ale wiem ze to nie jest dobry sposob

ja chce ten syrop!!! :ico_placzek: :-D :ico_wstydzioch:

a my dzis pojechalismy do centrum , dwie kumpele i ja z lelkiem hehe
super. pierwsza podroz autobusem w uk leonka hehe
bo on zaczynal od wiekszych i wygodniejszych maszyn hehe
no i piekna pogoda.. latalysmy jak glupie
tu jest ogromne centrum, wielki polski sklep hehe
dziewczyny szukaly pracy. a ja z lelkiem ganialismy za nimi hehe

nie jest tak zle. mamy bezposredni autobus do centrum ok 30-40 min jazdy
zwazywszy na fakt ze mieszkamy na samym koncu miasta drugiego po londynie pod wzgledem wielkosci to calkiem przyzwoity czas hehe
oczywiscie w godzinach szczytu bywa dluzej i ciasniej hihi

udalo mi sie jedynie na szybko zakupic lelkowi pizamke w mothercare za polowe ceny hihi

[ Dodano: 2008-02-05, 17:48 ]
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
no i z tego wszystkiego zapomniala zlozyc zyczonka dla wszystkich swietujacych maluszkow
waneski. kalinki laury franka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

aaaa wczoraj swietowala helenka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

gdzie ania sie podziewa???? :ico_szoking:

zycze wszystkim smacznych sledzikow hihi

kamila daj znac czy przepisy ci podeszly i smakowaly hihi

lucy jak tam po basenie?

jasnie pani jak ida pozegnania z mezulkiem?? moze walnij jakas romantyke na wzor asiulki hihi bedzie milo i moze luska doczeka sie ignasia?? :-D

lucy23

05 lut 2008, 18:51

Alinko dla synowej :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

wrocilismy z basenu ,Oli najpierw nie byl zachwycony,tzn zachowywal sie jak podczas kapieli,czyli byl lekko przestraszony,potem juz zaczal troszke rozmawiac,wiec wiedzialam,ze jest lepiej....moze nie byl zachwycony,ale tez nie plakal,wiec mysle ,ze powolutku i bedzie dobrze....bawil sie lodkami,ktore plywaly,plywal na desce i oswajal sie z woda,pod koniec nawet machal nozkami i raczkami,wiec chyba jest ok....a jak zachlysnal sie woda,to nie bylo afery ,a teraz padl jak zabity i nic go nie budzi jak zwykle,wiec widac potrzebne mu to bylo,zeby sie tak wyszalec ....chce isc w weekend z Tomkiem,zeby tez sie mogl nacieszyc malym plywakiem...wygladal tak slodko ,ze mialam ochote go zjesc :-D

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lut 2008, 20:38

madziorka, dziękuję za pamięć :ico_buziaczki_big: Rzeczywiście Helenka wczoraj skończyła 7 miesięcy, ale nawet to nie zmobilizowało mnie żeby coś napisać :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Czytam Was dość regularnie, ale do pisania nie mam weny... nie wiem, po prostu bez Krzysia nic nie ma sensu. Może pomyślicie że jesteśmy sentymentalni, ale tęsknimy przeokrutnie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Dobrze, że są telefony - możemy przynajmniej rozmawiać. Oki, koniec smęcenia.
Z takich lepszych wiadomości, znaleźliśmy opiekunkę dla Heleneczki. Bardzo fajna osoba, od razu widzieliśmy, że to ktoś kogo szukamy. No i najważniejsze, że Lenka w pełni zaakceptowała p. Natalię. Zmykam kąpać małego Szpaczka, bo już marudzi Biedna Mysia, tęskni za tatusiem :ico_placzek: Postaram się później wkelić parę fotek 7-miesięcznej Helenki.
p.s. madziorka, my też na razie bezzębni jesteśmy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 20:43

Witam wieczorkiem :-D Wiki maruda Obrazek masakra glowa mi eksploduje!!Mezulek teraz ja nosi to mam chwilke :ico_oczko:DLA WANESKI Obrazek MADZIU to jutro trzymam kciuki zebys jakos wytrzymala tesciow jak nie to Obrazek Obrazek ASIULKA super ze razem spedziliscie romantyczny wieczor brawo milosc trzeba pielegnowac!!MADZIORKA co to zebow to my mamy nadal 2,i chyba wszyscy u nas na watku maja zebolki,ale kazde dziecko jest inne takze nie martw sie!!My mamy krzeselko firmy Arti ja jestem zadowolona Obrazek

[ Dodano: 2008-02-05, 19:52 ]
ANIU dobrze ze jestes kochana wspolczuje rozłaki Obrazek i DLA HELENKI Obrazek Obrazek Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”