ale fajne te moje siostrzenice
moja Majka sie dzisiaj pierwszy raz zaniosla placzem ale sie przestraszylam chcialam ja przed jedzeniem okapac no i biedna nie wytrzymala zaczela strasznie plakac dobrze ze tylko raz mi tak zrobila

22.30 karmienie i później już tylko płacz na przemian z chwilowym przysypianiem i tak w kółko. Ja sama mam kryzys emocjonalny
 22.30 karmienie i później już tylko płacz na przemian z chwilowym przysypianiem i tak w kółko. Ja sama mam kryzys emocjonalny   Brzuch mnie boli cały wieczór, nie wiem czy zaszkodziło mi coś co zjadłam.. A jeszcze Norbertowi dałam swoje mleko i boję się czy i jego brzuszek nie zacznie tak boleć
 Brzuch mnie boli cały wieczór, nie wiem czy zaszkodziło mi coś co zjadłam.. A jeszcze Norbertowi dałam swoje mleko i boję się czy i jego brzuszek nie zacznie tak boleć   No i chyba przejdziemy całkiem na mleko modyfikowane
 No i chyba przejdziemy całkiem na mleko modyfikowane  bo to nie ma sensu skoro odciągam buteleczkę dziennie.. jakieś 120ml. Tak baaaardzo mi żal. Mogłam karmić piersią, miałam pokarm, mogłam utrzymać laktację.. tylko tak sobie myślę, że zabrakło przy mnie doświadczonej osoby która by mnie wsparła w tym. Która by mówiła i pokazywała co i jak..
 bo to nie ma sensu skoro odciągam buteleczkę dziennie.. jakieś 120ml. Tak baaaardzo mi żal. Mogłam karmić piersią, miałam pokarm, mogłam utrzymać laktację.. tylko tak sobie myślę, że zabrakło przy mnie doświadczonej osoby która by mnie wsparła w tym. Która by mówiła i pokazywała co i jak..  na pobudzenie
 na pobudzenie 
 Szybciutko przewinęłam go, nakarmiłam i hop siup znów na spanko i śpi dalej
 Szybciutko przewinęłam go, nakarmiłam i hop siup znów na spanko i śpi dalej   Idę wobec tego sobie śniadanko zrobić, butelki powyparzać i wodę przegotować na mleko - tyle zabawy z tym
 Idę wobec tego sobie śniadanko zrobić, butelki powyparzać i wodę przegotować na mleko - tyle zabawy z tym  .
 .  (Pewnie Iwona pierwsza zajrzy
 (Pewnie Iwona pierwsza zajrzy   )
 ) wrazie wu mam dzisiaj umówioną wizytę u pediatry więc zobaczymy, mam nadzieje że ok jest a ja tylko nadgorliwa jestem.
  wrazie wu mam dzisiaj umówioną wizytę u pediatry więc zobaczymy, mam nadzieje że ok jest a ja tylko nadgorliwa jestem. . Czytałam właśnie styczniówki.. takie zaległości mi się zrobiły a lubię wiedzieć jak im idzie.
. Czytałam właśnie styczniówki.. takie zaległości mi się zrobiły a lubię wiedzieć jak im idzie. Muszę teraz coś skonsumować wreszcie, zrobić obiad i kanapki do pracy mojemu Rafałowi przygotować.. Pewnie jak się z tym uporam to mały już się obudzi i znowu bawienie.. Już padam z sił
 Muszę teraz coś skonsumować wreszcie, zrobić obiad i kanapki do pracy mojemu Rafałowi przygotować.. Pewnie jak się z tym uporam to mały już się obudzi i znowu bawienie.. Już padam z sił  
 .
.  Przez to po każdym jedzonku co najmniej 2x muszę zmieniać mu ciuszki i tetrową pieluchę nową muszę brać bo poprzednia cała mokra.
 Przez to po każdym jedzonku co najmniej 2x muszę zmieniać mu ciuszki i tetrową pieluchę nową muszę brać bo poprzednia cała mokra.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość