Dzień dobry!
asiula, śliczniasty brzuszek
madzia, ja też nie planuję kupować podgrzewacza, przynajmniej na razie, a później to się zobaczy
basiu, udanych zakupków
A planujesz coś konkretnego upolować?
lucy, Twój tata miał szczęście, że znalazłaś Jego dowód. Ja też mam jeszcze nadzieję, że dokumenty K. odnajdą się. Tym bardziej, że zgubił je prawdopodobnie na terenie jednostki lub na parkingu przy. Więc powinien ktoś znajomy znaleźć i odnieść na biuro przepustek. Dlatego dziwi mnie, że jednak na razie cisza... Tym bardziej, że w portfelu było niewiele pieniędzy. Istnieje jeszcze możliwość, że zguba została znaleziona przez żołnierza służby zasadniczej i teraz ma jakiś kolo radochę, że znalazł dokumenty oficera. A mój K. najbardziej się martwi, że tam jest moje zdjęcie.
Jejku, nadal ocieplają mi blok - zaczynam mieć dość tego hałasu. Ale to już niedługo.
Właśnie przed chwilą czytałam na interii, że Tusk ma nowego asystenta - modela. Ale numer hihi. Znam Piotrusia, bo studiowaliśmy razem. Straszny z niego jajcarz i pewnie nieźle się tym wszystkim bawi
[ Dodano: 2007-03-23 ]Wow, w końcu się doczekałam studnióweczki
Dziewczynki, to zapraszam na
. Kurczę, chyba zjem dziś niezdrowy hamburgerowy obiadek hihi, tak sobie smaku narobiłam jak popatryzłam na tą emotkę