Czesc Dziewczyny!
Rzadko teraz do was zagladam-albo raczej rzadko pisze.
Wzielam duzo dodatkowych zmian w pracy w ostatnim tygodniu, zdwalam ostatnie egzaminy i odsypiałam..
Ale teraz powoli wszystko wraca do normy.
Sesja za mna. Kolejny semestr rozpoczety
Strasznie sie ciesze, bo bylo ciezko..ale podolalam.
W pracyrewelacyjnie- poznalam swietnych ludzi i traktuje to jako dobra odkocznie od codziennosci - za duzo tego siedzenia w domu. W knajpie wszystko jest inaczej.. I mam teraz naladowane akumulatorki i czekam z entuzjazmem na wiosne.
Co do mieszkania, wyjazdu i tych wszystkich spraw.. to mamy burdel. Nie wiemy dokladnie co z nami bedzie, gdzie i jak.. kiedy.
No ale czas pokaze. Mam nadzieje..
Dzis biore sie za porzadki w domu..bo ostatniorzadzil Duzy i fakt,ze z Malym radzil sobie cudownie- najlepsi kumple
No ale balagan niestety jest.. Nie mam zalu ani nic. Ale sama musze dzis troszke zrobic.
Teraz do niedzieli mam wolne.. Ale w sobote w mojej knajpce, wynajelismy cala antresole i robimy wieeeelka impreze z okazji naszej pierwszej rocznicy slubu
9 lutego-nasze prywatne walentynki
Dzis jedziemy na zakupy i do soboty bedziemy pichcic, piec, gotowac i szykowac wszystko. Nie moge sie juz doczekac!
Do tego musze kupic sobie jakas sukieneczke.. I bedzie juz idealnie!
Co do dzieciaczkow- Misio nie mowi NIC. Mruczy, miauczy,wydaje smieszne dzwieki, ale osiagniecia w stylu MAMA alboTATA, niestety jeszcze nas nie odwiedzily..
Za to pelza po calym mjieszkaniu, sciaga kwiatki, majstruje przydvd,komputerze iwszystkim co spotka na drodze.Wczoraj pod czas mojej wizyty w kibelkku,dotarl do michy psa i wymazal sie caly puszka pedegree
. Wiec trzeba miec oczy dooola glowy i nie spuszczac robaka z pola widzenia
Dla wszystkich solenizantow najleeeepsze zyczenia i slodkie buziaki
Gratuluje nowych postepow! W koncu kazdy kolejny dzien, przynosi nowy sukces..
Uciekam.. Bo nadal człapie w pizamie, a czeka na mnie sprzatanie.. Misio padł, wiec ruszam!
[ Dodano: 2008-02-07, 10:21 ]Wkleje jeszcze kilka swiezych foteczek:
Tak wesolo mamy przy zasypianiu
I te moje dwie perelki... hihi :
Tutaj pelzamy po kanapie:
Dobra mina nie jest zła...