CZESC DZIEWCZYNY spieszę z nowinkami co u nas. Tak wiec po wizycie kontrolnej u laryngologa z kacpim juz jest wszystko dobrze, uszko to najbardziej chore się zamkneło juz i jest zdrowe drugie tez,kataru nie ma i jest oki. Melcia troszke kaszlnie ale juz w sumietyle co ic a ja dalej leczę zatoki bo niestety tak zybko zatok sie nie da wyleczyc. Dzieki Bogu punkcje lekarz odłozył bo dzis mnie badał i mowi ze widze ze katar zmienia barwe wiec idzie wsystko po jego mysli ale moge jeszcze katar miec nawet z dwa miesiące ale jesli bóle głowy nie wróca to wszystko oki. Mam przpisane leki, krople na stałe i powinno byc oki.
Maz dzis poszedł w koncu do pracy na nocke bo tyle czasu tez chorowal ze szok jakos sie chyba pozbierał mam nadzieje :)
Melcia grandzi ze hej, jest wesolutka od psoty do psoty ale kochana moja kulusia.
teraz bardzo czesto mowi mama, pokazuje ze czegoś nie ma, idzie szukac roznych rzeczy jak jej sie powie zeby poszukala,ale zaczęła rabac kupki po 5-6 dziennie ale normalnych chyba na zebolki ktorych adal nie widac poza dolnymi dwoma jedynkami hahahahahhahaa
I tak jakoś leci. tez dwa ostatnie dni u nas pieknie było to na krotkich spacerkach ylismy.
ASIAM_26 ojjejciu wiem co czujesz jak sie samemu jest mega horym i trzeba sie opiekowac dzieckiem, dziecmi to potwornie trudne jest. Zycze ci szybkiego powrotu do sił i duzo cierpliwosci.
MALGOSIA,LULU81 no co wy z tym ociepleniem mega??? Gdzie wy to słyszałyscie tzn. ty lulu? Kurcze ja licze na ieple lato i piekne :) ale 25 stopni w marcu???