Ja wpadłam na sekundkę pochwalić się, że mój Talibek chyba ma pierwszego zębola, wyczuwam bardzo ostre cusik .
Dla Oleńki i Kacperka dużo zdrówka życzę, mam nadzieję, że te choróbska powoli się skończą, chociaż najgorszy okres przed nami.
Mordeczko czyś Ty kobieto oszalała? Do tej godziny siedzieć przy kompie????? Matko podziwiam , ja bym padła i chyba w dzień bym w ogóle nie funkcjonowała. Wizytówki super warto było siedzieć
GABRYSIA- brawa dla Oleńki za pierwszy ząbek
DELICJA - tak jak już dziewczyny pisały nie katuj się dziewczyno , tak jest niestety, że jak któryś z domowników jest chory to i taki maluszek się zarazi. Ja też zaraziłam Krystka katarem, ja już nie mam bo najadłam się Gripeksów, a jemu z noska jeszcze kapie. Co do prac chałupniczych to ja niestety nie wiem nic na ten temat.
Krystiano właśnie zasypia, ostatnio ciężkie batalie przy kąpieli z nim przechodzę, bo ten mój syn nie umie siedzieć na pupie w wanience, wierci się, kręci się wstaje, a jak uda mu się dopaść gąbkę do mycia to zaraz do buzi i wodę z niej wypija, dzisiaj nawet ją ugryzł tak, ze nasza kąpiel trwa 3-5 minut
A wasze dzieciaki grzeczne w kąpieli?
Nie ma chyba nikogo to idę garnki myć bo mam straszną stertę http://1.1.1.1/bmi/www.cosgan.de/images ... t/a010.gif
[ Dodano: 2008-02-07, 20:21 ] Chciałam wkleić emiotke ale się nie udało Nie umiem
Dziękujemy wszystkim za życzenia. Jesteście kochane A moja Jula miała dziś dobry dzień. Dostała prezentów, niemal jak na pierwsze urodziny Babcia kupiła pampersy jumbo pack, chrzestna ogrodniczki- takie fajowe- w różowe moro Brat R sukieneczkę i bluzeczkę. Tylko podła mama kupiła paczkę chrupków i fantazję truskawkową Ale zjadła od razu, więc chyba prezent podpasował A ja wypatrzyłam dla niej nonono dżinsy... normalnie zachorowałam na nie. Wiem, że jej to rybka, ale co tam Zaszalejemy jak R dostanie pensję. Niedaleko mnie otworzyli hurtownię, z art. dziecięcymi i chyba często tam będę zaglądać No i pampersy mają tanie
A ja dziś miałam gości..., jutro też będę miała.... teściów. Mam udawać, że to "niespodzianka"- tak mi brat R zaznaczył. W sobotę przyjedzie znów Jacek na piwo. W niedzielę mamy zaproszenie na obiad do nich. Byłam ostatnio. Dziękuję. Wolę hamburgera na PKP. Czy da się przeskoczyć od razu do poniedziałku? Bo weekend czarno widzę
A zgadnijcie co robi mój mężuś?? Podpowiedź... to co zawsze i to, co najbardziej na świecie lubię jeść
kari ja wrzucam Oli do kąpieli grzechotkę, łapie ją natychmiast i gryzie. gąbek nie używam, więc nie ma co gryźć. Ale Olenka bardzo lubi się kąpać, choć u nas ze względu na alergię długie kąpiele są niewskazane, ale chwilkę posiedzi w wanience, najczęsciej chlapie mnie wodą
a moje dziecko już trzeci dzień nie kąpane
a zadręczać się zadręczam, bo to moja i tylko moja wina, że Olenia ma katarek, cieknie jej z noska jak nie wiem, teraz śpi spokojniutko, ale i tak jestem na siebie wściekła
kolka czyzby fryteczki??????
hmmmm chyba tylko mój mąż boi się kuchni jak ognia
a i czemu masz udawać, że to niespodzianka????
życzę Ci żeby weekend zleciał szybko
Kolka, pojechalam taxi... na glowe deszcz nie padal podziel sie FRYTKAMI!!! kari24, Kacpi w kapieli jest najgrzeczniejszy i zazwyczaj kiedy marudzi i jest niegrzeczy ląduje w wannie Gabrysia, za zębolka delicja, z tymi pracami chalupniczymi to bywa roznie wiec uwazaj
Bingo!!!!
Julka w kapieli też jest Ok, chyba, że myję jej głowę i woda spłynie na buzię, nie lubi też jak ją kładę. A tak jest OK
Zmykam. Do jutra. Buźki
kari - my dajemy malemu kaczuszki i jest spokoj - tylko kaczki potem w raczkach ida z nim do wcierania i ubierania Puszcza je dopiero na widok butelki z mlekiem
delicja - dla Olki duzo zdrowka - Dajesz jej Cebion?
dla Julki i jeszcze to <fantazja truskawkowa>
marzenka - super te wizytowki Ale ktore wybrac
A to Andrzejek - wzielismy go sposobem i jakos to idzie - trzeba jeszcze do tego robic glupie miny albo pokazac zabe,ktora spiew i jest ok