A Adusia ma sie juz lepiej ,teraz śpi.
Basia, a może już bedzie teraz lepiej, jak trójki wyszły...poszla potam spac o 9:30 i spala do 12:00, wiec jak na nia to szok, bo tak ostatnio to spi mi niecala godzine dziennie.
no to nasze maluchy idą łeb w łebAsia tez ma tylko dwie gorne 3ki, a dolne ida i dojsc nie moga...
Barbara, malwinka dziś też dostała spodnie od gerbera .... ufff... wkońcu coś dostała .... bo tyle rzeczy juz nawysyłałam .....
to musi smiesznie wygladac, ja Asie widze tylko jak idzie spac ze smokiem, tak na szczescie nie chce smoczkadaaaaaaaaaaaawno o nie widziaalam ze smokiem.
No wlasnie Maggie tez jestem ciekawa co to za tajemnicza Agatka?? Nie przypominam sobie zebys cos o niej wspominalaRobię własnie porządki w pokoju w którym bedzie mieszkała Agatka
Fajnie ze Malwinka tez cos wylosowalamalwinka dziś też dostała spodnie od gerbera .... ufff... wkońcu coś dostała .... bo tyle rzeczy juz nawysyłałam .....
Basia,mam nadzieje ze Asia bedzie lepiej spac i ze bedzie lepiej.. i ze zabki narazie jej nie beda dokuczacposzla potam spac o 9:30 i spala do 12:00 , wiec jak na nia to szok, bo tak ostatnio to spi mi niecala godzine dziennie.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość