agnieszkakarmię Zuzię cycem przed spankiem, więc nie wiem, ile zjada. Tyle,że bardzo śpiąca jest, bo przed kąpankiem trochę się bawimy i wierzgamy, potem ta kąpanie i czasem to przy cycu już zasypia.
Kocurka na jaki koncert sie wybierasz??
koncert Świetlików. Chyba Wam pisałam,że miał to być prezent urodzinowy dla M., ale dwa tygodnie temu była żałoba narodowa i go przełożyli na dziś.
jak Kacperek budzi się w nocy to jak go wezmę na rękę to się uspokaja i zasypia i tak sobie pomyślałam ze chyba po prostu jest za dużo na rączkach i w nocy tez chce na rączki,muszę go tego oduczyć.
moim zdaniem to całkiem prawdopodobne, Zuzia jest bardzo mało na rękach (a mnie i tak strasznie boli kręgosłup).
Mały jak sie obudzi to ma z 20 minut popłakać i nie dawać mu tego cycka
to Was czeka nocka, nie ma co

Mnie to zeszlo prawie trzy miesiące jak się domyśliłam,że Zuzia jest śpiąca, a nie głodna. Bo ja zawsze z cycem leciałam jak jej było źle,a potem się dziwiłam,że ona to tylko przy cycu zasypia.
eSKa, ja bym też nie wpadła,że to o śliniaczek chodzi
Mam pytanko czy wasze dzieciaki smieja sie na glos??
Zuzia pierwszy raz roześmiała się do swojego odbicia w lustrze, w grudnia

A teraz śmieje się jak się ją "prycha" w brzuszek albo jak tatuś robi a kuku, a Zuzia leży na brzuszku (tatuś pojawia się wtedy z różnych stron przewijaka).
Justyna_Bochnia, super,że wyniki są dobre! Ale swoją drogą to niezły mają burdel w tym laboratorium! Ty się możesz zamartwiać a oni pomylili wyniki
dziś zapodałam mojemu synusiowi jabłko z marchewką
ja też chciałam córci dogodzić smakołykami,ale wiem,że nie tędy droga

Moja Zuzia lubi niedobre zupki- dzisiaj wciągała ziemniaczki ze szpinakiem. Może zacznij od samych warzyw.