Biedna Asia
ja jakoś wyszłam z założenia , żei ona i jej dzidziuś maja sie świetnie, a to przecież rzeczywiście było bardzo wcześnie
Ale na pewno wszystko się dobrze skończy! Narazie dzidzius musi nabierać sił, rosnąć i być pod stałą obserwacją lekarzy, wiec dobrze,ze go trzymają na OIOmie , tam jest non stop fachowa opieka i na pewno nic nie przegapią !A jak tylko dzidziuś nabierze sił to go oddadzą mamusi i będzie mogła się nim cieszyć do końca świata!
napiszcie jej,ze wszystkie ciocie z TT 3mają kciuki, wiec na pewno wszystko będzie dobrze! Musi być dobrej mysli, bo kto ma wierzyć w nasze dzieci jeśli nie my same?
Mam nadzieję,ze juz niedługo będą razem!
Dona, a może meble z anonsów? Nie masz pojęcia jakie rzeczy fajne ludzie oddają za grosze! Bylebyś miała gdzie wstawić
A co do łóżeczka to ja nie rozkłądam
Niech ma mezuś zajęcie jak bedę z syniem w szpitalu! Przetarłąm dzisiaj okna i kaloryfery z kurzu, więc pokój jest gotowy
My mieszkamy teraz w jednym pokoju, coprawda dosyć spory, ale jak się rozstawi łóżeczko to my + dzidziuś+kot+ nasze rzeczy to nie powiem,zeby było luźno
Ale juz niedługo się wyprowadzamy na swoje, więc będę sobie mogła wszystko poukładać tak jak będę chciała
Dostałam wczoraj wielką pakę od szwagierki ze stanów z ciuszkami dla naszego maluszka. Ona tez spodziewa się synia i wszystko kupuje podwójnie !
Normalnie ciuszki sa przeurocze, ale juz nie mam siły ich prać. Całe szczęscie są na większe dzieciątko to sobie upiorę po przeprowadzce.
[ Dodano: 2008-02-08, 13:41 ]ale Wam tu postaw dowaliłam!