dziś nocka lepsza,obudził sie koło 24 i po ok godzinie zasnał i spał do rana,katar dalej,kaszle też,ale gorączki nie ma jak narazie oby tak dalej to jutro wyszlibysmy na spacer,bo dziś jeszcze posiedzimy,pogoda superowa słoneczko i dość ciepło
udało mi sie wcisnąc mu serek danio,wiecej nic nie chciał
dzięki dziewczyny
ja juz myśle o tym bilansie dla 2-latka i troche sie boję bo Adrian do szczupłych nie należy grubas z niego i nóżki ma lekko krzywe lekarz prywatny mówił że to dlatego bo grubasek z niego i że narazie nic nie będziemy z tym robić ale boje się że u lekarza jak będziemy to mnie opieprzą że do tego doprowadziłam własne dziecko ale co miałam zrobić ponoć z nóżkami wiele dzieci ma a póżniej przechodzi a to że grubasek to co chwilę głodny słodycze mu ograniczyłam ale co dalej
ja tam nie przejmuje sie tym bilansem
byliśmy juz zapisani na czwartek ten co minął ale KAcper wcześniej sie rozchorował
dziś właśnie wyczułam druga dolną piątkę,wprawdzie pod dziasłem jeszcze ale lada dzień i bedzie na wierzchu
Agnes1980_2006 jak dziecko głodne i chce jesć to co mu nie dasz? tylko fakt słodyczy nie za dużo mój nie je dużo bo mu nie daje a sam sie nie upomina bo nie przyzwyczajony,a czasem jak mu daje to nawet nie chce np czekolady
Helloł dziewczynki z samego raneczka :ico_brawa01:Ale mnie tutaj długo nie było My niestety musieliśmy iść do szpitala z Bartoszkiem.Mały tak bardzo mi sie odwodnił ,tak bardzo wymiotował i robił kupki ,;;wody'',że musiał lezec pod kroplówka ,do tego wszystkiego doszła angina -koszmar Ale teraz najwazniejsze ,że pomału wraca do zdrowia ,jeszcze dzisiaj na zastrzyk i jutro i koniec horroru U nas w Stalowej teraz panuje ten cholerny rotawirus i tak wymiata dzieci ,wczoraj na przykład przyjęli do szpitala aż 11 Ordynatorka wczoraj mówiła nam ,że juz nie ma gdzie dzieci kłaść Agnes WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ADRIANKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA DRUGIEGO ROCZKU -SLICZNY CHŁOPCZYK Magda SZ fajny ten torcik truskawkowy ,na nastepny rok jak Bartosz będzie kończył 3 latka to zamówię sobie u Ciebie taki
Życze wszystkim naszym dzieciaczkom duzo zdrówka
Kacper jakiś czas temu miał biegunke,ale tylko biegunkę i trwała tylko jeden dzień na szczeście
u nas lepiej,gorączki nie ma drugi dzień już,katar mniejszy ciut i kaszle też już lepiej i mniej,no i w końcu dzis pierwsza od tygodnia przespana nocka apetytu nadal brak niestety dzis w końcu wyleziemy z domu