Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 lut 2008, 00:16

Basia fajnie ze zalozylas watek na naszej klasie :ico_oczko:
To nie ja go zalozylam, ja tylko skopiowalam adres strony na forum :ico_oczko:
to ja ...hehe :ico_haha_01:

Anusia, TY na siebie uważaj, bo nie mopżes teraz chorować...kuruj się domowymi sposobami i Kingulkę też.

ZDRÓWKa i dobrej nocki dziewuszki.... :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

10 lut 2008, 00:27

Oj, staramy się zdrowieć. Miód, maliny, czosnku nie mogę, bo mi niedodrze na sam jego zapach. Tabletki od gardła i anytbiotyk miejscowo działający.
Kinga śpi już od 20.20 i nawet się nie obudziła jeszcze. Może prześpi nockę w swoim łóżeczku. Ja już jestem zmęczona spaniem z nią a właściwie "niespaniem". Bo to było czuwanie...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 lut 2008, 00:36

Tabletki od gardła i anytbiotyk miejscowo działający
hmmm...jak bylam w ciązy i bolało mnie gardło , to zabronili mi brać tabletki od bólu gardła.

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lut 2008, 10:50

Dzien dobry dziewczynki, widze ze do pozna wczoraj siedzialyscie :-) .

U nas pogoda tak sobie, Asia wstala mi o 6:00 i teraz ja polozylam, moze zasnie a jak sie obudzi to zobaczymy, moze uda nam sie na maly spacerek pojsc

milego dnia!

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 lut 2008, 11:34

cześć Kochaniutkie...
Antolek ładnie spał dzisiaj, ale musiałam Go obudzić o 7 na lekarstwo... :ico_noniewiem: pewnie pospał by dłużej...
B dzisiaj jedzie z Agatą do Londynu pokazać Jej co nieco...a my musimy z Toskiem niestety zostać bo jeszcze nie mogę z Nim wychodzić....szkoda, pojechałabym sobie na wycieczkę, ale Antoś ważniejszy!

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

10 lut 2008, 14:04

Witajcie.
Maggie, piękne zdjęcie Antosia w podpisie! No tak, zdrówko maluszka jest najważniejsze...
Barbara, mam nadzieję, że Asiula pospała sobie jeszcze troszkę...
Kinga pospała do 9, i w nocy nie budziła się wcale!!! Malutko zjadła, widać że lepiej się czuje- temperaturki nie ma, z noska leci tylko troszkę. Teraz Grzesiek zabrał ją na spacerek do parku, a ja nie mam siły i ochoty wychodzić...
A pogoda taka ładna... :ico_placzek:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 lut 2008, 14:09

Ania znaczy się że nie najlepiej się czujesz...? Trzymam kciuki żeby się poproawiło...
ja sprzątam...

[ Dodano: 2008-02-10, 13:09 ]
Maggie, piękne zdjęcie Antosia w podpisie!
Dziekujemy :one:

[ Dodano: 2008-02-10, 20:02 ]
ale tu cisza dzisiaj znowu.... :ico_olaboga:
Antoś powoli zdrowieje, jutro idziemy na kontrolkę, zobaczę co lekarz powie...

Mało piszecie....
Ciekawe czy Kaola kiedyś do nas jeszcze zajrzy....
Izy dawnio nie było....

[ Dodano: 2008-02-10, 20:05 ]
oj pamiętam dawne czasy jak dużo pisałyśmy na naszym wątku...chciałabym żeby to wróciło....kiedyś było kilkanaście stron do czytania...jak nie było człowieka kilka godzin...a teraz ledwo kilka postów :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lut 2008, 22:17

Maggie, moze dlatego ze niedziela dzisiaj, pamietam ze jak ja kiedys zadalam takie pytanie dlaczego tak tu cicho, to ktos mi wlasnie tak odpowiedzial.

ja dzisiaj bylam z Asia i moimi rodzicami na wycieczce nad rzeka, po drodze Asia pozjezdzala sobie na sankach, jednak najwieksza przyjemnosc sprawialo jej rzucanie kamieni do rzeki :ico_haha_02:
Antoś powoli zdrowieje, jutro idziemy na kontrolkę, zobaczę co lekarz powie...
trzymamy kciuki, zeby juz bylo wszystko ok
Barbara, mam nadzieję, że Asiula pospała sobie jeszcze troszkę...
oj Aniu, dzisiaj spala tylko pol godziny w ciagu dnia :ico_olaboga: :ico_szoking:

Maggie, sliczne zdjecia Antosia w podpisie!!!!

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

10 lut 2008, 22:26

Hej Kobietki
Basiu, to Ty nie jesteś wyspana znowu :ico_olaboga: . Fajnie, że byliście na spacerku. U nas o śniegu można tylko pomarzyć. Moje dziecko nigdy nie miało okazji na saneczkach pojeździć... A pamiętam, jak ja byłam mała, to sanki zimą były podstawą. Śniegu było tyle, że chodzilo się przez tunele odgarnięte łopatą, z powodu mrozów czasem szkoły były zamykane. Pewnie nasze maluchy nie doświadczą tego. A szkoda...
Kinga właśnie zasnęła, małż przed telewizorem drzemie, maluch w brzuchu szaleje, a ja mam chęć zaraz pod prysznic, napoić Kingę kaszą manną i poleżeć...
My w czwartek mamy szczepienie od pneumokoków. Zobaczymy, czy zaszczepią, jak Pyza, czy wyzdrowieje do końca...

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2008, 23:08

Dobry wieczor Mamusie..
I ja sie melduje..Troche pozno dzisiaj ale nie dalam rady szybciej wejsc.. Dzisiaj w nocy spalam z mala Nicolinka bo tam w pokoju malej jakos powietrze bylo suche i maz powiedzial zebym lepiej spala z Nicole w naszej sypialni i przynajmniej sie wszyscy super wyspalismy az do 9 00 ogulnie dzionek minal fajnie,zrobilam dobry obiadek a pozniej poszlismy do tesciow.. tak na kawke i bylo ok,mala sie pobawila z babcia a pozniej juz byla zmeczona i chciala isc..w domku ja ladnie wykapalam.. nalalam wody do tego brodzika od prysznica i bylo prawie jak wanna :ico_oczko: i malutka moja zasnela tak pieknie i spoklojnie i sobie spijusia :ico_brawa_01:
A ja nareszcie moge pobyc na internecie i odpoczac :ico_oczko:
U nas tez niema zadnego sniegu.. pogoda jest taka wiosenno-mrozna :-D ale mozna smialo spacerowac..
A ja teraz wcinam sobie pomarancze malutki w moim brzuchu czasami mnie kopnie i sie przeciaga a tak to raczej spokojny jest :ico_oczko: moze dzisiaj wyjatkowo.. :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-10, 22:25 ]
Milej nocki Kochane dobranoc ja uciekam jeszcze na tv popatrzec i do spanka bede szla a wiec do juterka paaa

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”