Hejka,wczoraj mnie nie było bo jakoś cały dzień zalatany,to tu to tam,bylismy u teściów i zaliczyliśmy 2 godzinny rodzinny spacerek bo tak cieplutko,normalnie 14 stopnie było,a na dodatek tego wszystkiego dostałam okres

a to dziwne bo lekarz mówił ze niedostane przy tych tabletkach
Nocka nasza oki,pierwsza pobudka o 4.30 a potem jeszcze o 6.30 pobudka na herbatkę no i spaliśmy do 8.30

więc też jestem wypoczęta,ale wczoraj wieczorem to już padałam na twarz,wszystko mi z rąk leciało
Kocura ja daje Kacperkowi kaszkę z butelki i daje 150 ml wody i 3 duże łyżki kaszki i jeszcze 2 miarki mleczka bo jak nie dam mleczka to taka sama woda jest

Kacperek woli kauczukowe smoczki,tzn mam taki tylko do butelki do picia bo akurat innego nie było i tak lubi go gryźć,bo jest bardziej miękki.
Wiesz ja też wczoraj czytałam książkę i właśnie o podawaniu glutenu i tez sie tak zastanawiałam czy dawać tylko że dla dzieci które są na butli to w 6 miesiącu i nie wiem czy to do każdego posiłku trzeba dawać czy tylko do jednego
Ja mam taka książeczkę chyba z bobovity,dostałam w paczce i tam piszą żeby dodawać 2 płaskie łyżeczki mlecznej kaszki manny bobo vita albo 1 płaską łyżeczkę kaszki pszennej z bananami i jeszcze ze proporcja wynosi 2-3g produktu glutenowego na 100ml posiłku,ale nic nie pisze czy to do każdego posiłku czy tylko do jednego
Ania jak tam na chrzcinach??
No mój maluch już wstał po pół godzinnej drzemce,zmykam.