witajcie
u nas pogoda sliczna, dzis bylo tak cieplo, poszlysmy na spacer przy plazy, na molo, tyle osob bylo na plazy, super bylo, Amelka nawet nie spala, ubieram ja w dwie bluzeczki i taka bluze na 12-18 m-cy, to jest jej cieplo i moze ruszac rekami bo ma kurtke ale nie ma jak sie ruszyc i sie denerwuje
walentynki?? hmm.... u nas to nic nadzwyczajnego, moj maz pewnie wroci z pracy kolo 20 wiec ja sie zrobie na bostwo, zrobie jakas dobra kolacyjke, obiecalam sobie na walentynki schudnac pare deko (kilo znaczy) do koszulki nocnej ktora dostalam od mamy po porodzie, slicznej i super sexy, raczej nie schudlam ale chyba ja zaloze

no i tyle, mysle ze bedzie milo bez szczegolnych przygotowan, zreszta my staramy sie sobie okazywac codziennie ze sie kochamy, dopiero co zaczely rozkwitac mi roze ktore dostalam od mojego meza kilka dni temu tak bez okazji
zmienilam mojej malej mleko, nie dosc ze innej firmy to na 3, u nas 3 to jest od 6 miesiaca bo 2 to dla dzieci glodnych ale to jest tez poczatkowe, i wydaje mi sie ze jej lepiej smakuje, ladnie je, w nocy spi, obserwuje ja i nie widze zadnych zmian na skorze.
yvonne mow mi o zmianach jakie wprowadzasz malej bo one rowiesniczki :)
ja dawalam malej juz deserki z jogurtem i bardzo jej smakowaly.
a drugiego dzidziusia to ja chce bardzo ale chyba jeszcze czas, chcialabym zeby mala umiala sie chociaz troszke soba juz zajac bo nam nie ma kto zabardzo pomoc tutaj na miejscu, ale mysle ze roznica wieku miedzy dziecmi2-3 lata jest ok.
aha a na marzec szykuje sie na jakies zakupki, jak samochod bedzie sprawny, wybiram sie na takie wieksze zakupki, u nas to malo sklepow, wiec to cala wyprawa,musze kupic malej jakies grzechotki lub cos grajacego np, jakies pianinko cyz cos takiego bo widze ze takie rzeczy ja interesuja