katrin pisze:Pamietam,ze Kolka miala Niespodzianke gadajaca po chinsku
Kurczę, ja już po piwku i teraz tak się śmieję z tego psieśtepsieśte, że mój mąż patrzy na mnie jak na idiotkę a on kompletnie nie w temacie
Katrin oczywiście, że się zgodzę
I najlepsze są rady w stylu "najciemniej pod latarnią"
Syla, jakby coś, to będziemy odliczać razem z Tobą
Cieszę się, że wypoczęłaś.
M0rD3CzKa, Rafał pytał mnie o co chodzi z Twoim opisem na gg, a ja nie potrafiłam mu wyjaśnić, bo takiej głupawki dostałam, że
o prysznic boję się spytać nawet. Oni nie mają, to może jeszcze bardziej zbyt skomplikowane i nie będę potrafiła Wam tego napisać
A ja spadam, bo meżuś z łaski swojej pozwolił mi dziś spać w innym pokoju niż Julka, żebym rano nie musiała się zrywać i w końcu się wyspała
Ale warunek jest taki, że mam zaraz się kłaść. No, ale jak, jak tu piwo jeszcze mi zostało!
No, ale dobranoc. Zróbcie psieśtepsieśte i tez do łózeczek
[ Dodano: 2008-02-12 ]Moja Julka to swojska dziewczyna.. w Siedlcach spłodzona. ale za to była w górach i nawet nad czarny staw weszła
DOBRANOC!!
[ Dodano: 2008-02-12 ]A z tymi zdjęciami dumałam i wydumałam, że dam mu 2- jedno ode mnie i od Julki. a co! Niech zna chamskie serce
Już przeprowadziłam dyskretny wywiad po tym, jak mu pokazałam to ze mną i dowiedziałam się, że on tez by chciał takie
No to spoko. Marzenko- masz u mnie duuuużą flachę.
Ale coś lepszego niż ostatnie grand maximum