ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2008, 13:34

Tez marze o silowni tylko jakos mi brakuje czasu... dzis moglabym isc bo Maja jest do piątku u mojej mamy ale postanowilam ze wykorzystam czas kiedy jej nie ma i wysprzątam generalnie mieszkanie...

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 lut 2008, 14:26

:-) u nas trójki mamy dwie, a czwórki trzy, nie mogęsię doczekać kiedy wyjdą juz te wszystkie zęby :ico_zly:
Natalko Michał rzeczywiście dużo gada, próbuje powtarzać prawie każde słowo, z tym że jedno wychodzi mu lepiej, a inne gorzej :-D ale mówienie to kwestia indywidualna kazdego dziecka, nawet między rodzeństwem :ico_noniewiem: jeden synek mojej siostry gadał szybko jak najęty, a jego brat dopiero około 3 roku życia się rozgadał :-)

dla biednej Adusi całuski, ach jak trzeba uważać na te nasze dzieciaki :ico_olaboga: Michał też łapie zaraz co ma pod ręką

Iwonko widzę,że już dostałaś tytuł profesora :-D :ico_oczko:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2008, 15:26

Martynko, tak tak mam juz tego PROFESORA :-D TITKTAKOLOGII :-D

Gabrysiu, wow :ico_haha_01: kurcze nie ma pojecia co bym zrobila... ja akurat jakos zle wspominalm moich bylych wiec napewno bym sie nie spotkala... ale nie wiem jak bylo w Waszym przypadku... ale jesli sie zdecydujesz to ja bym na Twoim miejscu nie przyznala sie mężowi bo oni niby wyrozumiali a potem co do czego to wszystko wymowią...

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lut 2008, 19:50

Witam u nas noc koszmarna maly nie mogl wcale spac i dzisiaj caly dzien marudzi przebija mu sie ostatnia 4 i tak mu dokucza u nas jest 15 zabkow maly ma juz wszystkie 1 2 3 i czekamy na ostatnia 4.

Gabrysiu ja bym sie nie umowila bo wiem ze moj maz byl by bardzo zazdrosny a po co zaostarzac i tak napoieta atmosfere.

[ Dodano: 2008-02-12, 18:52 ]
Pawełek tez uwielbia kurki od gazu ale od kad dotknal sie lekko goracego piekarnika to juz tam nie podchodzi i wie ze jak powiem ze cos jest si czyli gorace to od razu ucieka.

A Adusia biedna musiala sie nacierpeic wyobrazam sobie jak ja to bolall biedulka

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2008, 20:32

to że ja nie powiem męzowi to w ogóle nie podlega dyskusji
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :-D :-D :-D sorry Gabrysiu ale jak przeczytalam to zdanie to padłam ze smiechu, lepiej tego ująć nie moglas :ico_brawa_01:

A ja glupia zamiast cieszyc sie tym,ze jestem sama w domu, poczytac, pochodzic po sklepach to ja sprzatam :ico_puknij: , tzn juz wysprzatalam wlacznie z pastowaniem podlóg... ale mi teraz dobrze... zaraz lece pod prysznic a potem "M jak milosc" :-D

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2008, 20:51

Ja sie przyznam,ze ostatnio jak tak czesto kłócimy sie z Piotrkiem to naprawde mam ochote wyjsc z kims na jakąs kawke :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 08:11

Witam :-)

Spalam całą noc bez pobudek a mimo to jakas niewyspana jestem...

Dzis jade do Mai bo od poniedzialku jej nie widzialam... wczoraj u babci poszla spac o 21.30 takze mam nadzieje,ze sie przestawi i bedzie chodzila troche wczesniej spac... w piątek musze ja przywiezc bo mamy skierowanie na morfologie i mocz...

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

13 lut 2008, 08:51

dziendoberek
u nas dzis pobudka o 7, jak mal trzpiot zobaczyl e otworzylam oiczyto od razu mamamamamamama i musialam go wziasc do siebie na bajki :ico_haha_01:
teraz wcina sniadanko...
przespana nocka bez pobudek, zasnal po 20 chwilke

Gabi ja nic nie piszeo jedzeniu Oskiego bo on wszystko je i lubi :ico_haha_01: a terazzjada wlasnie chlebke z serkiem i papryka czerwona ale mu ona smkauje :ico_haha_01:

Gabi ja tez bym nie poiwedziala T ze sie spotykam ze stara miloscia bo on glupi by zaraz rewanz robil chyba na zlosc mi :ico_puknij: a ja jestem taka zazdrosna ze przesada :ico_wstydzioch:

a mi to w ogole chyba brak czulosc,bo mialam dzis przyjemny sen , bynajmniej nie z T :ico_wstydzioch: , z takim kolega ktory mi sie jakso specjalnie nie podoba i wcale go za dobrze nie zanm, ale przytulal mnie i bylo tak milo, nic zlego nie robilismy ale nawetnie wiecie ile przyjemnsoci mi sprawily te przytulanki ic alusy we snie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: a T mi jeszcze wczoraj poiwedzila ze chyba jednak przyjada dopiero na sweiat bo szef robi problemyy i moze dlatego tak zareagowalam... juz swira z tesknoty dostaje...nomalnie czuje sie samotna matka.... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Iwonko a ty kochnaa dobrze ze wykorzystujesz czas wolny, nawet na lenienie sie wykorzystaj,w koncu nalezy ci sie :-D

Ewelinko dla Pawelka za nowe zabki :ico_brawa_01: i oby nocki byly lepsze :ico_oczko:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 09:04

Natalia, nie dziwie sie ze masz takie sny... tyle tygodni bez siebie :ico_olaboga: ja tak jak kiedys juz pisalam trzymam kciuki zebyscie jak najszybciej otworzyli wlasny interes :-)

Ja Mai tez daje wszystko, włącznie z ogorkami kiszonymi, ktore uwielbia...

Gabrysiu, a z nalesnikami trafilas bo ja wczoraj przed 22-gą wlasnie smazylam nalesniki z serem zeby dzis zawiezc do mojej mamy :-) Maja je uwielbia :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-13, 08:06 ]
Maja w ogole uwielbia wszystko czym moze karmic sie sama :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

13 lut 2008, 10:32

wiecie co Oskar zaczal w koncu telewizor ogladac...tzn kanał baby tvpotrafi do 30 minut siedziec i ogladac, a ten kanal jestswietny jak dla mnie, uwazam ze lepszego dla takich dzieci nie ma... maly tanczy, i sie uczy dzieki niemu... w koncu wymyslili cos nor,malnewgo dla dzieci takich malych :ico_haha_01: a ja chodze po domu i spiewam te pioseneczki co tam spiewaja :ico_haha_01:

moj mlay czytelnik znowu czyta, po sowjemu, nie moge ztego... chcialam wam filmik pokazac ale cos sie nie chce na wrzute wgrac-trudno...

ja dzis na kolacje bede nalesiki smazyla...

a terazide prasowac,pewnie dlugo mi to bedzie szlo bo maly bardzo lubi pomagac przy tym :ico_szoking:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”