ale faktycznie pustki:( ,ja tak z przelotu zagladam,bo czekam az mi sie woda na soczek malinowy zagotuje i idem sie legnąć do wyrka ,moze mój starszak tez sie połozy.Zamówiłam mu dzis na allegro fajne ciuszki,bo przegladałam jego szafe a on prawie nic na wiosne niema
Anuszka ja też powoli zaczynam mieć problemy z chodzeniem, choc ogólnie bardzo dobrze się czuję. Dla mnie najgorsza jest noc bo kilka razy biegam do ubikacji i za każym przewróceniem się na bok od razu sie budzę. Twardnienie brzuszka mam średnio dwa razy na dzień, chyba, że dłużej chodzę to wtedy tez się zdarzają. I czasami tak mały się napręży, że mam wrażenie że zaraz mi skóra pęknie
zirafka, znam to dobrze, ale już niedlugo maluszek duży? mój miał 2900 miesiac przed porodem. Przynjamniej hipotetycznie
A zona znów nas trzyma w napięciu?
karina22, a Ty nie znasz płci dzidzi? Z wyboru czy nie chciało pokazac? Bedzie Oliwka lub Oliwier? U nas tez tak mialo byc na poczatku i zostalo Olek czyli Aleksander
Anuszka, na poczatku nniechciało pokazac potem była niby dziewczynka,ale juz pózniej niechcielismy wiedziec,czekamy na nispodzianke
a Aleksander to sliczne imie tylko aleksandry strasznie broja