mordeczka-wielkie dzieki,jestes wielka,skrapek przesliczny!!!I nie przerabiaj juz drugiego zdjecia,ja potrzebuje na Walentynki tylko jednego skrapka,a poslalam dwa zdjecia,zebys miala mozliwosc wyboru.Jeszcze raz bardzo,bardzo ziekuje!!!
delicja.brawa dla OLi,widze,ze juz powoli wszystkie kwietniaki opanowuja umijetnosc stania.
A ja na Twoim miejscu oliwe bym dodawala,ona sama moze nie smakuje,ale ja ja dodaje do salatek i gotowania czasem i nie narzekam,mysle,ze Olenka jak nie moze masla to bedzie zadowolona.
kari- ja wlasnie zakonczylam podobna randke jak Ty tylko ja walczylam z podlogami,a jeszcze czeka prasowanie
Jest przepiekna pogoda i dlugo jestem z malym na dworze i potem nic nie umiem zrobic na czas
Caro-to czekamy niecierpliwie na zdjecia z niedzieli,no a z tym gadaniem mowie Ci tak jest-Oskarito na niemieckiej ziemi splodzony,wiec gada nein-moj tez tak gada,lepiej niech Mordeczka przyslucha sie Kacprowi czy czasem nie gada no,no z irlandzkim akcentem to wtedy bedzie pewna gdzie zostal zasiany
syla-pokazuj zdjecia i brawa dla Twojej zwinnej Martynki
[ Dodano: 2008-02-13, 00:11 ]Iw rybka-a podajesz cos malemu po tych antybiotykach cos z probiotykami?W sumie na pewno o tym wiesz,ale na wszelki wypadek chcialam Ci przypomniec,ze trzeba o to zadbac.
[ Dodano: 2008-02-13, 00:13 ]zborra, masz zajefajne zdjecie Hanusi w podpisie
[ Dodano: 2008-02-13, 00:16 ]kolka-ja nie widzialam domku,ktory pokazywalas,bo mi sie nie chcialo wtedy otworzyc,prosze wklej jeszcze raz jak mozesz