Witajcie robaczki,
Asiu brawa dla Ciebie za dobre wyniki i za super wagę, fajnie Ci
Monia, sukienusia cacana ale tak jak i Emma napisała dla mnie troszku "za słodka", ale na pewno mała będzie w niej ślicznie wyglądać, jeszcze coś fajnego na główkę i w ogóle miodzio
Meggi widzisz i macie coś lepszego i większego, super
A Ty razem z brzuszkiem wyglądasz super
Emma, a Ty jak tam się miewasz, a co do wyników, jak pójdziesz do gina weź oba, coś mi sie wydaje, że może w tym jednym nie zachowali do końca "zasad higieny" lub pomylili próbki i dlatego wyszło +
Joasiu, co do główki nisko, to jeśli nie naciska na szyjkę i nie powoduje skracania to nie masz się co obawiać, po prostu mały jest nisko, ale radziłabym uważać z seksowaniem
mam wieści od Małgośki, w sobotę wyszła do domu z nakazem leżenia i czuła się względnie, wczoraj była u gina na kontroli i było wszystko ok, a dziś zadzwonili, że ma się stawić na oddział, bo ma złe wyniki moczu i muszą ją "skontrolować" i porobić badanka, do tego okazało się, że ma małowodzie - tzn.mało wód płodowych i jeśli sie nic nie zmieni najprawdopodobniej będą jej wywoływać poród na początku marca
a u mnie leci, mężu dziś w pracy pierwszy dzień po L4, pomału kończę pranie, w sumie zostało mi tylko do przeprania to co tylko w rękach można, ale Piotrek powiedział, że popierze ja mam się za to nie brac bo dostane po nonono - ależ on groźny
co do zakupów, to ja mam dla małego wszystko, dla siebie muszę kupic podkłady i majtki poporodowe i Tantum Rosa do podmywania-ale to w aptece i nie muszę miec już, mam listę zrobioną ile czego trzeba (koleżanka mi radziła) i czeka; koszulę, szlafrok i biustonosz do karmienia kupiłam w weekend, a jutro jadę po okularki, bo dziś dzwonili, że gotowe- szybko nie
chciałabym się jeszcze do fryzjera wybrać, ale sama nie wiem kiedy, czy już czy czekać do marca ehhh...