Witajcie wieczorkiem
Moja Nicole juz sobie spijusia,tak szybko zasnela w swoim pokoiku ja dzisiaj uspalam,i ladnie ja wykapalam i spi sobie spokojnie i ladnie,ciekawe jaka bedzie noc.. ja tez powoli bede szla spac..
Jutro mam termin u mojego lekarza ginekologa,kurde teraz to musze co 10 dni chodzic na kontrole ale to juz ostatni moj termin u mojego ginka
Zostal mi tydzien ciazy i maly Marcusek bedzie z nami.. boje sie rozstania z Nicolinka,no wiecie nie tak doslownie rozstania.. ale jednak w nocy mnie nie bedzie przy malej tylko w dzien w szpitalu jak mala mnie przyjdzie ze swoim tata odwiedzic.. oj ciezko bedzie mi ale czas szybko zleci i bede z moimi dwoma kochanymi dziecmi w domku i juz bym chciala zeby tak bylo
W nocy za bardzo sie nie umiem wyspac bo maly moj krasnalek w brzuchu jest aktywny.. najbardziej tak w godzinach 4 00 - 5 00 a ja wstaje o 6 00 meza do pracki szykuje wiec ciezko mi sie pozniej tak na raty spi.. i dodatkowo musze co chwila wstawac w nocy siku zrobic i czasami jak mala zaplacze to tez wstaje ja.. moj maz tez wstanie ale jakos ma problemy mala uspokoic.. juz nawet nie mysle co to bedzie jak mnie nie bedzie.. na szczescie to tylko 2-3 dni mam nadzieje i bede znowu w domku

z moimi dziecmi
A dzisiaj dzien ogulnie minal ok,pogoda ladna byla,umylam nasze autko w srodku i nie bylam na spacerku z Nicole,ale mala byla na swierzym powietrzu jak mylam i odkurzalam autko a najlepsze ze moj maz niewie ze autko jest czyste bo wyjechalam i wjechalam spowrotem do garazu ale jutro bedzie mial niespodzianke
Maggie ciesze sie ze udala sie wam wycieczka
Justyna dobrze z Adusia lepiej to wazne zeby jej sie ladnie oczko zagoilo

Bedzie ok
Aginka duzzo ogromnie duzo zdrowka zycze twoim dzieciaczkom niech te wszystkie choroby ida weggg,niech sie straca

Powodzenia..
Milej nocki wam zycze dobranoc paa