w koncu ręka teściowej ma czówać nad nim we dnie i w nocy a coKolka pisze: Ja na tym scrapku widzę znajomą rękę
u nas jest to samo. Co tylko ją położę, bo np widzę, że oczy trze, ziewa i w ogóle ledwo patrzy to ona mimo wszystko HYC i stoi. Szok.syla75 pisze:ma tyle energi że wcale by nie spała niby śpiąca ale jak chce ja uśpić to jest krzyk i wyrywanie sie koszmar
no to jak nic będziemy gangreny... zobaczyszM0rD3CzKa pisze:ja z drugiej strony bede miala swoja rękę
taki okres dzieciaki maja ale nie martwcie sie..przejdzie im za... jakies 20 lat :-DKolka pisze:ma tyle energi że wcale by nie spała niby śpiąca ale jak chce ja uśpić to jest krzyk i wyrywanie sie koszmar
u nas jest to samo. Co tylko ją położę, bo np widzę, że oczy trze, ziewa i w ogóle ledwo patrzy to ona mimo wszystko HYC i stoi. Szok.
a przed czym?? niech korzystaja dzieciaki puki jest cudownie pieknie i kolorowo bo po slubie...szkoda gadacKolka pisze:Bo przecież nie przed ślubem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość