Dziewczynki jak macie jakieś konkretne namiary na jakiś pensjonacik NIE DROGI w tym Karpaczu to prosze o namiary tak co by nie było daleko do tego miasteczka westernowego i nad jeziorko z góry dzięki
ULA_TOMEK, jak mieszkałam na "Farmie" to płaciłam w sierpniu bodajże 25zł od osoby. Alicja miała za darmo. W "przemysławie" jest mniej więcej taka sama cena. W ustroniu jest drożej bo tam wszystkie pokoje są z łazienkami ale nie wiem dokładnie ile i chyba trzeba tam wykupić jeden posiłek dziennie, ale nie jestem tego pewna
mam nadzieje ze do wakacji uda mi sie stwiorzyc fajna liste miejsc godnych polecenia na wyjazdy z naszymu kruszynkami
co do Szklarskiej Poręby lub Karpacza to polecam, ale trzeba pamietac ze mimo ze sa to miasteczka to jest tam wszędzie pod górke i jest sporo chodzenia wiec trzeba miec ze soba lekki wozek lub chuste do noszenia bobasa
polecam w karpaczu nocleg w Kwater Wll świetny wlasciciel i miejsce urocze potem podam namairy jak znajde
witajcie fajny watek
ja bylam w tamty roku w sierpniu-wrzesniue na dwa tygodnie nad morzem w Sarbionowe i na Helu (polecam oba spokojne miasteczka) na helu juz bylam wczesniej a Sarbinowo pierwszy raz ale ok :)pogode mialam super z Maciusiem mial 6 miesiecy i bardzo dobrze wsyztsko zniosl na plazy lezelismy przy drzewach i Macius spal w wozku w cieniu wiec bylo ok,tylko podroz 7 godizn nie bardzo niechcial siedziec w foteliku i jak jechalismy na swieta bozego narodzenia w gory (7godzin) to tez musialam go trzymac na kolanach nie chcial siedziec teraz ma fotelik do przodu i tez nie bardzo w dlugich podrozach wiec ja tp chyba samolotem smigne :)