cyn.inspiration, bardzo dziekuje za slowa otuchy. Mieszkamy sobie z rodzicami, tzn. ja z Asia na parterze a moi rodzice na 1pietrze, takrze wystarczy ze np. puszcze sygnal na komorke mojej mamie i juz jest u nas :), mam bardzo kochanych rodzicow i bardzo mi pomagaja, zreszta od poczadku pomagali, bo na mojego meza to nigdy nie moglam liczyc, dla niego oprocz gitary i auta nie liczylo sie nic wiecej. Przeciesz to ja caly czas wstawalam do Asi on ani razu nei wstal jak plakala w nocy!!! A rano (a mosze dodac ze rano gorzej mi sie chodzi, bo musi dopiero lek zaczac dzialac), to ja przewijalam Ase i ubieralam, a on szedl jak to mowil: 'sie obudzic' czytaj: wypic kawke i zapalic papierosa!! a ja sie meczylam i ubieralam Asie jedna reka!!!!!! Zreszte, nawet pupki jej nie potrafil podmyc, bo twierdzil ze on nie umie!!! o usypianiu jej tez nie bylo mowy, zawsze to ja to robilam!!!!
A jesli chodzi o mami synka, to jego matka dzwonila do niego kilka razy dziennie!!!! a do mnie wogule! A teraz wiem, ze mi du... obrabiaja, bo mi znajoma doniosla, ze moja tesciowa wszystkim mowi ze to ja wyzucilam jacka z domu!!!! i inne glupotu, ze az nie mam sily pisac... oczywiscie ja sie tym nie przejmuje, ale w zyciu nie wiedzialam ze mozna byc tak dwulicowym!!! a! musze dodac ze moj maz ma 40lat! (1969r.) !!!! a zachowuje sie tak jak mowilam....
A Asia to wogule sie teraz nie interesuje, awet smsa nie napisze!!! byl 2razy i to z mamusia!!! mysle ze kazala mu przyjechac, pokazal mamusi swojej jakim to on jest dobrym tatusiem, bo sie z Asia pobawil i po jakiejs 1h pojechali spowrotem!
A jeli chodzi o Asie, to macie racje, dzieci czuje i czaami wydaje mi sie, ze Asia wszystko rozumie! wiecie, ze po jego wyjezdzie przytulila sie do mnie bardzo mocno i poglaskala mnie po buzi??!! i tak robi za kazdym razem, a slowo 'tata' mowi bardzo zadko, a jak juz powie, to szybko moowi 'tata kaka' czyli: tata jest w krakowie , i wiecej nic nie wspomina, a ja nie unikam tematu jak powie tata, ale ewidentnie widze, zeAsia tak jakby nie chciala o nim 'mowic', tylko siie prrzytula i pokazuje jak mnie kocha, bo jak sie mocno przytuli i mowi "mama, tak!" to znaczy ze tak mocno mnie kocha jak i sciska, bo tak ja nauczylam