lalunia, etam ja mam największe
Może rzeczywiście to zwykła wydzielina to co masz...ja też mam teraz dużą wydzielinę, ale mnie zdziwiły te kolory o których pisałaś. Co do swędzenia to normalnie sama mam masakre, bo w środe wieczorem maz mnie ogolił na łyso, a ja nigdy tak aż drastycznie nie robiłam i teraz mnie swędzi jak choroba ale lekarz kazał do porodu sie ogolic ... mówi,ze u nich na oddziale to tamie maszynki są, że lepiej będzie jak sama to zrobie hehe ciekawe jak sama jak tam nic nie widać
Anuszka mi położna w szkole rodzenia sprawdzała mleko w 29tc troche wycisneła,zeby sprawdzic czy mam... i było! ale byłam zszokowana wiec tak jak lalunia pisze to ci nie zaszkodzi. Gorzej z tym lękiem przed karmieniem nie jestes pewna czy chcesz karmic naturalnie?
lalunia, z tym karmieniem przy ludziach to ja sie w pełni z toba zgadzam! Mój mąż sie stuka w czoło jak mówie,ze nie chce karmic przy ludziach, twierdzi,ze to normalna rzecz i mam nie wymyślac w szoku jestem, bo myslałam,ze sam sie bedzie buzył jakbym tak cycka przy jego kolegach wyciągneła jedno jest pewne, jak tylko będzie możliwość to zabieram małego do innego pokoju i sobie będziemy w ciszy jeść, bo jak sie tak bede denerwowac tym oglądaniem moich cycków to i dziecku sie udzieli
A najbardziej nie chce karmić przy mojej siostrze... aona do jasnej cholery z nami mieszka i mam wrażenie,ze nie wpadnie na to,ze to jej nie upoważani do siedzenia mi i dziecku na głowie